Patara Restaurant

Yeme İçme Restoran Patara Restaurant

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri, Meyhane, Restaurant

Adres: Samsa Sok. No: 13 Kumkapı Fatih İstanbul

Telefon: 0212 517 99 19 - 20

Web: http://www.patararestaurant.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Tarihi Kumkapı`da sıcak bir ortamda kaliteli servisi, şık dekorasyon ve inanılmaz eğlencesi ile unutulmaz geceler yaşayabilir, iki farklı VIP salonumuzda iş yemeklerinizi ve özel toplantılarınızı düzenleyebilir ve içkinizi yudumlayabileceğiniz huzurlu ve sakin bir ortamda günün yorgunluğunu atabilirsiniz. Patara Restaurant güleryüzlü personeli sizi ağırlamaktan mutluluk duyar.

Balık restoranları ve meyhaneleri ile ünlü Kumkapı Samsa sokakta hizmet veren Patara, deniz ürünleri, mezeleri ve geleneksel eşlikçisi canlı fasıl müziği ile müşterilerini ağırlıyor.

Beş katlı Patara`nın 2 VIP salou, asma katı, giriş salonu ve deniz manzaralı terası var. Toplam 450 kişiye hizmet veren restoran ayrıca özel toplantılar, organizasyonlar, doğum, nişan, düğün gibi organizasyonları da ağırlayabilecek kapasitede.

Her katta canlı müziğin yapıldığı Patara`nın dekorasyonunda Osmanlı çizgileri kullanılmış. Taze mevsim balıkları, deniz ürünleri ve sıcak-soğuk meze çeşitlerinden oluşan mönüsünün en beğenilenleri arasında ise; Balık güveç, Lüfer kebabı, Ahtapot salatası, Istakoz salatası, Balık dolması, Balık böreği, Balık köftesi, Hami pilavı, Ballı muzlu krep... bulunuyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT