Sandra’s İstanbul Brasserie - Tapas Bar

Yeme İçme Restoran Sandra’s İstanbul Brasserie - Tapas Bar

Mutfak Türü: Fransız Mutfağı, Türk Mutfağı, Restaurant, İspanyol Mutfağı, Club-Bar

Adres: Ortaköy Meydanı, 34347 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 227 29 95

Web: http://www.sandrasistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Akdeniz Mutfağı’na özgü doyumsuz lezzetleri ve sıcak atmosferi ile Ortaköy’de hizmet veriyor.

Eşsiz boğaz manzarası, temiz deniz havası, lezzetli menüsü ve kaliteli hizmeti ile Sandra’s İstanbul Brasserie & Tapas Bar bu yaz Ortaköy’ün en çok ziyaret edilen mekanlarından biri oldu.

Ortaköy’ün tarihi dokusu ile uyumlu bir restorasyonla hayata geçirilen Sandra’s İstanbul, eşsiz manzaralı terası ile 150 kişiye hizmet verecek bir düzene sahip bulunuyor.

Türk, Fransız ve İspanyol mutfaklarından Akdeniz`e özgü doyumsuz ve sağlıklı lezzetleri eşsiz bir şekilde sunan Sandra’s İstanbul, lezzetlerinin tamamı için yörelerinin en kaliteli malzemelerini kullanıyor. Sandra’s İstanbul birbirinden güzel tapaslar, Valencia usulü paella, taze hamur kullanılarak üretilen ev yapımı dolgulu makarnalar, özenle seçilerek hazırlanmış et, tavuk, deniz ürünleri spesiyaliteleri ve 1900 yılından bu yana Roma’da faaliyet gösteren İtalyan dondurmacı Giolitti’nin birbirinden nefis dondurmalarını Pazartesi’den Pazar’a, sabah saat 10.00’dan gece 02.00’a kadar misafirlerinin damak zevkine sunuyor.

Sade dekorasyonu, sıcak ama özenle yaratılmış bir atmosferin hâkim olduğu Sandra’s İstanbul’da isterseniz güne zengin bir kahvaltı ile merhaba diyebilir, öğlen leziz yemeklerle iş molası verebilir, ya da akşam mojitolar, caipirinhalar ama özellikle Sangria ile günün yorgunluğunu atabilirsiniz.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT