Sapore

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Muallim Naci Cad. No:77 Kuruçeşme Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 258 29 58 - 258 58 23

Web: http://www.sapore-tr.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Boğaz`ın en iyi manzarasında yemek keyfi: Kuruçeşme`de dünya mutfağının yeni ismi SAPORE
Kuruçeşme Sapphire Bosphorus`uın üçüncü katında restoran olarak yer alan SAPORE, İtalyanca lezzet anlamına geliyor. Mönüsü dünya mutfağının en lezzetli yemeklerini içeriyor. Mezelerden, pizza, balık, et, salata ve makarnalara kadar; Türk, Akdeniz ve İtalyan mutfağının örneklerinden oluşan mönü, Türk ve ithal şaraplarla sunuluyor. Yaz boyunca İstanbul sıcağından en az etkilenen tepenin üstüne kurulmuş olan Sapore`de, rahat ve aynı zamanda şık bir ortamda yemeğinizi yemenin yanı sıra, özel olarak tasarlanmış üç ayrı locadan birini de kendinize ayırtabilirsiniz.

Yemeğinizi panoramik bir boğaz manzarasına karşı, yeşillikler içinde yiyebildiğiniz restoranın kapasitesi 200 kişi. Haftanın her günü 17:00`den 00:30`a kadar açık. Yemek öncesi serin bir kokteyl ya da sadece bir fincan kahve için bile uğrayabileceğiniz mekan, İstanbul`un en güzel manzarasını, klasik yayları ve orijinal lezzetleri harmanlayarak sunuyor. Dört farklı fiyat ve içerikte fix mönüler uygulayan restoran ayrıca toplu davetlere müsait. Önümüzdeki haftalarda pazar brunchları ve brunchların devamında "earyl part-happy hour" etkinleri planlıyor.

15 Eylül`e kadar her Perşembe DJ Clear ile R`n`B geceleri, Salı ve Çarşamba geceleri de yabancı DJ`lerle `event`lere devam edecek olan Sapphire Bosphorus`un en güzel manzarasına sahip üçüncü katında hizmet veren Sapore, genç ve dinamik işletmecileri tarafından evinizdeki gibi rahat edebilmeniz için en keyifli anlarınızı lezzetli yemeklerle tatlandırmanız için tasarlanmış. Restorana her gün için rezervasyon gerekiyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT