Sed Terrace Restaurant Bar

Yeme İçme Restoran Sed Terrace Restaurant Bar

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: Ömer Avni Mahallesi Muhtar Leyla Ildır Sokak Ayaspaşa / Taksim Sed Hotel Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 27 10

Faks: 0212 252 42 74

Web: http://www.sedhotel.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Bir gece İstanbul’un rengarenk ışıkları altında, yakamozlar Boğaz’ın masmavi sularına düştüğünde, aralarındaki fısıltıları duyup içinizi yaşama sevinci ile dolduracağınız, kaliteli yemekleri, kaliteli bir müzik eşliğinde bulabileceğiniz ayrıcalıklı bir mekan...İşte o mekanın adı: Sed – Terrace Restaurant.

Gümüşsuyu’ndaki dört yıldızlı Sed Hotel’in terasında bulunan Sed – Terrace Restaurant her gün 12.00 – 01.30 arasında hizmet veriyor. Visa ve Master Card’ın geçerli olduğu mekanda yazın bu son günlerinde Teras keyfi açık ve kapalı bölümleriyle hafta arası fix mönü ve a la carte servisle, Cuma ve Cumartesi günleri ise fix mönü + canlı müzik programlarıyla devam ediyor. Açık bölümü 80, kapalı bölümü 100 kişi kapasiteli olan mekana ayrıca giriş ücreti alınmıyor. 3 tarafı camla çevrili olan restaurantın dekorasyonunda tuğla ve ahşap ağırlıklı olarak kullanılmış. Araçlarla gelenler için ücretsiz otoparkı var.

Sed - Terrace Restaurant’da Cuma – Cumartesi günleri saat 21.30 - 01.00 arası Türkçe Pop, nostalji, Türk Sanat Müziği ağırlıklı bir müzik programı var. Hafta içi çoğunlukla tek gitarla Türkçe Pop müzik programı yapılıyor.

Servis ve program saatleri 20.30 – 01.30 arası olan restaurantın fix mönüsünde Ordövr Tabağı (Beyaz Peynir, Rus Salatası, Haydari, İtalyan Salatası, Şakşuka, Biber Dolma, Acılı Ezme, Domates, Mantar Salatası, Zeytinyağlı Yaprak Sarma), ara sıcaklar (Ispanaklı Krep ve Mitite Köfte), Roka ve Mısırlı Mevsim Salatası, ana yemek (Mantar Soslu Piliç Sarma veya Milanez Soslu Dana Pikata (Sütlü patates, sebzeli pilav, sebze sote eşliğinde), karışık meyve tabağı ve limitsiz yerli içki bulunuyor.

Balık mönüsünü tercih ederseniz Beyaz Peynir, Somon Füme, Lakerda, Çiroz, Patlıcan Salata, Sed Salata, Pilaki, Domates, Salatalık, Zeytinyağlı Yaprak Sarma gibi soğuk mezeler, Tartar Soslu Kalamar Tava, Pastırmalı ve Peynirli Paçanga Böreği gibi ara sıcaklar, Levrek, Çipura, Alabalık gibi ana yemekler, zengin tatlılar ve limitsiz yerli içki sizi bekliyor.

Adres: Ömer Avni Mahallesi Beşaret Sokak No:14 Ayaspaşa / Taksim
Telefon: 0212 252 27 10
Faks: 0212 252 42 74
E-mail: info@sedhotel.com

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT