Sura Kebab House

Yeme İçme Restoran Sura Kebab House

Mutfak Türü: Kebap-Et

Adres: Alemdar Mah.Divanyolu Cad. Ticarethane Sok. No:45 Sultanahmet Fatih İstanbul

Telefon: 90 212 513 66 66

Faks: 90 212 513 83 90

Web: http://www.surakebabhouse.com

Paylaş:

Yorumlar:

Emrullah CaNer Haziran 1, 2012

Sura Kebab House Sultanahmet , 3 İmparatorluğa başkentlik yapmış olan sultanahmette sizlere geleneksel Türk mutfağının lezzetlerini sunabilmek için kapılarnı siz değerleri misafirlere açtı.

Yerel lezzetleri en iyi şekilde sunabilmek amacıyla yörenin usta aşçılarıyla çalışan Sura Kebab House Sultanahmet , geniş kadrosuyla konuklarına servis vermektedir.

300 kişilik iç mekan kapasitesi, 60 kişilik dış mekan kapasitesi ile Sultanahmette ayrıcalığını sizler ile paylaşmaktadır.

Sura Kebab House Sultanahmet kış mevsimindede sizleri dış mekanda servis verme özelliğinin yanısıra dış mekan ısıtma sistemi ile sizleri konforlu bir ortamda kebap lezzetleri ile tanıştırıyor.

Sura Kebab House Sultanahmet’in en önemli özelliği kebaplarında kullanılan et ve sebzelerin kendine ait olan çiftliklerden gelmesi ve hepsinin organik olma özelliğini taşımasıdır.Tüm kesilen etlerin helal kesim olması ayrıcalıklarından bir tanesi.

Yemek sunumlarındaki özel sunum kapları , yemeğiniz gerçek tadlarına ulaşmasına yardımcı oluyor.

Sura Kebab House Sultanahmet’in kendine has koleksiyonu olan 500 yıllık özel kapı dekarasyonu sayesinde iç mekanda sıcak bir tarihe ev sahipliği yaptığı gibi, modern tasarımında en üst noktasında ayrıcalık yaratıyor.

"En iyi hammaddelerin, titizlikle temin edilmesi ,özenle işlenmesi ve en iyi şekilde sunulması" olarak özetlenebilen farkındalıklı hizmet anlayışı, Gurme Kebap Sultanahmet’i size özel yapmaktadır..

Misafirleriniz ile birlikte ocak başında oturup ateşin ve kebabın muhteşem harmanını izlemek günün yorgunluğunu atmanız için sizlere olanak tanıyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT