Enerjinizi Yükselten Bahar Dokunuşu!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Enerjinizi Yükselten Bahar Dokunuşu!

Tarihler: 24 Mart 2015 Salı ~ 24 Mayıs 2015 Pazar

Firma: Mon-Reve

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2015 ~ May 24, 2015

Ünlü Takı Markası Mon-Reve’den Enerjinizi Yükselten Bahar Dokunuşu!

Etkileyici temaların ve duyguların en ince detaylarla değerli taşlarda hayat bulduğu, ünlü takı markası Mon-Reve “Betina Demişula” imzalı tasarımları ile baharın enerjisini üzerinizde taşımanızı sağlıyor.

Betina Demişula’nın yeni koleksiyonu “Deep Blue”, ilhamını, huzuru ve dinginliği temsil eden, kötü enerjilerden arındıran Applestone, Turkuaz ve Agat taşlarından alıyor. Koleksiyon, zarafet ile birlikte sağlığı, iç huzuru ve gökyüzü ile insan arasındaki bağlantıyı mükemmel bir uyumla sergiliyor.

Bilezikler, şahmeranlar, küpeler ve birbirinden farklı kolyelerin yer aldığı koleksiyonda, her biri değerli, doğal taşlar ile hazırlanan tasarımlar, baharın tüm enerjisini hissettiriyor. Koleksiyonda tercih edilen Turkuaz, Agat gibi taşlar şifasıyla insan bedenini kuvvetlendiriyor. Gök mavisi ve yeşilin rengarenk tonlarını harika bir yelpaze olarak bize yansıtan tasarımda; mutluluk vermesi, duygusal denge sağlaması, sadakat ve dostluğu temsil etmesi ile de harika bir hediye alternatifi oluyor.

İstinye Park’ta bulunan Mon-Reve’nin şık butiğinde yeni sezon koleksiyonuyla birbirinden göz alıcı takılar sizi bekliyor! Doğal taşların pozitif etkileri ve Mon Reve’in özgün tasarımlarıyla bulunduğunuz her ortamda göz kamaştıracaksınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT