Favori İçin Kadınlar Bir Kraliçe!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Favori İçin Kadınlar Bir Kraliçe!

Tarihler: 25 Temmuz 2014 Cuma ~ 25 Eylül 2014 Perşembe

Firma: Favori

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 25, 2014 ~ Eyl 25, 2014

Favori, gönüllerin kraliçeleri için zarif ve şık tasarımlar yaratmaya devam ediyor.

Hayata karşı dimdik duran, sevgisi ile dünyayı farklı kılan kadınlarımız için takı modasına yön veren Favori’nin kraliçelere layık tasarımları, bu yıl çok konuşulacak.

Favori tasarımcılarının elinde dantel gibi işledikleri ve kraliçe tacından esinlendikleri kolye ve yüzükler ile kadınlar, kendilerini kraliçe gibi hissedecek.

Favori, hayatlarının kraliçelerine armağan vermek isteyen erkekler için de yarattığı modellerle zengin bir hediye seçeneği sunuyor. Favori’nin zarif, şık ve gösterişli kolye ve yüzükleri ile kadınlar özel gecelerde dikkatleri üzerlerine çekecek.

Favori’nin Türkiye çapındaki 122 mağazasında tüketicilerin beğenisine sunulan bu özel takılar, güzellilerine güzellik katmak isteyen kadınların favori takısı olacak.

Bu özel setleri yakından incelemek için en yakın Favori mağazasını ya da www.favori.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ürün Fiyatları:
Favori – Kraliçe yüzük 1: 10.680usd
Favori – Kraliçe kolye 2 : 607TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT