Gri En Sıcak Renk!

Tarihler: 03 Eylül 2014 Çarşamba ~ 03 Kasım 2014 Pazartesi

Firma: Sephora

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 3, 2014 ~ Kas 3, 2014

Sınırlı sayıda satışa sunulan 2014 Sonbahar-Kış Koleksiyonu…

Dünyaca ünlü kozmetik zinciri Sephora, güzelliğine düşkün ve trendleri sıkı sıkıya takip eden kadınları gri rengin farklı tonlarıyla büyülü bir yolculuğa çıkarıyor.

Gri renk güzellik dünyasının yeni siyahı oluyor! Herkese gülümseyen, teni canlandıran, diğer bütün renklere gölge oluşturan gri renk yeni sezonla birlikte geri döndü! Sephora, antrasitten inci grisine, fümeden çelik grisine kadar farklı tonlarla griyi yeniden yaratıyor.

Trend raporları ve makyaj uzmanlarının uygulamalarında ciddi anlamda değer kazanan bu renk, Sephora koleksiyonlarında grinin farklı tonları olarak far ve ojelerde dikkat çekiyor. Koleksiyonun çarpıcılığı sadece renklerle değil, dantel efektinin fark edildiği kutularda da etkisini gösteriyor.

Sephora kadını çevresindeki grileri yok ederek bu sezonda griyi sadece makyajına adapte ediyor ve güzelliğini gülümsetiyor.

www.sephora.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT