HyperX’ten Yeni Bellek Ailesi ‘FURY’

Alışveriş Alışveriş Rehberi HyperX’ten Yeni Bellek Ailesi ‘FURY’

Tarihler: 15 Nisan 2014 Salı ~ 15 Haziran 2014 Pazar

Firma: Kingston

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 15, 2014 ~ Haz 15, 2014

Yüksek performanslı, kaliteli ve yenilikçi ürünleriyle bilinen HyperX, giriş seviye oyuncular ve hızaşırtmacılar için yeni “FURY” bellek serisini sunuyor. Kullanıcıları uğraştırmadan otomatik hızaşırtma yapabilen HyperX FURY bellek serisi, her sisteme uyum sağlayabilecek dört farklı renkte ısı dağıtıcı tasarımına sahip. Giriş seviye FURY ürün ailesine çok yakında SSD de dahil olacak.

Dünyanın lider bağımsız bellek üreticisi Kingston Technology’nin iştiraklerinden HyperX, giriş seviye oyuncular ve hızaşırtmacılar için geliştirdiği, HyperX blu bellek serisinin yerini alacak yeni HyperX FURY bellek serisini duyurdu. Yeni nesil yüksek performanslı bellekler, asimetrik ve agresif ısı dağıtıcıları sayesinde otomatik olarak hızaşırtma yapıyor ve bütçe dostu bir kullanım tecrübesi sağlıyor.

Plug and Play (PnP) yani Tak ve Oynat özelliğini destekleyen HyperX FURY, bu sayede BIOS üzerinden elle ayar yapmaya gerek kalmadan, sistem özelliklerine bağlı olarak mümkün olan en iyi hızaşırtmayı otomatik yapıyor. Siyah devre kartına mavi, siyah, kırmızı ve beyaz olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle gelen ısı dağıtıcılarına sahip olması sayesinde kullanıcılar, sistemlerine uygun renk seçimi yapabiliyorlar. HyperX FURY bellekleri, 1333MHz, 1600MHz ve 1866MHz olmak üzere üç frekans seçeneğiyle geliyor.

Oyun dünyasına daha hızlı adım atmak isteyenler için, çok yakın zamanda HyperX FURY sistem belleklerinin yanına HyperX FURY SSD de eklenecek. HyperX FURY SSD, PC’lerin ve uygulamaların daha hızlı çalışmasını ve sistemlerin genel tepkimesini arttırmayı sağlıyor.

HyperX Bölümünün Başkanı Lawrence Yang, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Oyun tecrübesini ve kullanıcı tecrübesini maksimize etmek isteyen giriş seviye oyun ve hızaşırtma tutkunları için geliştirdiğimiz yeni HyperX DRAM ailesini duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Uygun bütçe ile sistemini yükseltmek isteyenler için harika bir ürün.”

HyperX FURY belleklerine 4GB ve 8GB modüllerinin yanı sıra 2’li kitlerle 8GB ve 16GB olarak ulaşılabiliyor. Efsanevi Kingston güvenilirliğiyle desteklenen bellekler, ömür boyu garanti sunuyor. Daha fazla bilgi için http://www.kingston.com/tr/hyperx sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT