Okula En Havalı Dönüşün Adresi Sport İn Street

Alışveriş Alışveriş Rehberi Okula En Havalı Dönüşün Adresi Sport İn Street

Tarihler: 09 Eylül 2015 Çarşamba ~ 09 Kasım 2015 Pazartesi

Firma: Sport in Street

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 9, 2015 ~ Kas 9, 2015

Sürpriz “hediye çanta” kampanyasıyla!

Her dönemin favorisi sneaker ayakkabılar, yeni okul döneminde de en şık ve rahat modelleri ile Sport in Street mağazalarında öğrencileri bekliyor. Okula dönüş alışverişine sürpriz bir de heyecan katan Sport in Street, 250 TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde hem okulda hem de günlük hayatta rahatça kullanılabilecek sezonun en sevilen trendi sırt çantalarından hediye ediyor. ‘’Hep sneaker’’ diyenlerdenseniz Sport in Street mağazalarına uğrayın ve birbirinden güzel sneaker çeşitlerinden 250 TL ve üzeri alışverişinizde hediye sırt çantanızı alıp okulun yıldızı olmaya hazır olun!

Yeni okul döneminde de okul şıklığını tamamlayacak ve rahatça her kıyafetinizle kombinleyebileceğiniz sneakerlar, dünyaca ünlü markaların onlarca modeli ile Sport in Street mağazalarında. Nike, Adidas, Reebok, New Balance, Skechers, Puma, Onitsuka Tiger, Asics, Vans, Lumberjack, Superga, US Polo, Lacoste, DC, Etnies, Kinetix, Fred Perry, Merrell, Palladium, Salomon, Tommy Hilfiger, Dockers, Hummel ve Eastpak gibi kendi kategorisindeki lider markaların en yeni modellerini kolaylıkla bulabileceğiniz Sport in Street mağazalarında yeni okul dönemine özel 250 TL ve üzeri alışverişlerde sürpriz Kinetix sırt çantası hediyesi sizleri bekliyor.

Sağladığı konfor ve şıklıkla kampüsün keyfini çıkarmanızı sağlayacak enerjik sneaker ayakkabı modellerini daha yakından görebilmek için Mall of İstanbul, İstanbul Özdilek, Eskişehir Espark, İstanbul Vialand, İstanbul Viaport, Ankara Ankamall, Antalya Özdilek, İstanbul Viaport Marina, Kahramanmaraş Piazza AVM, Şanlıurfa Piazza ve Diyarbakır Forum’da bulunan Sport in Street mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Kampanya sadece yeni sezon ürünlerinde geçerlidir. Başka kampanya ve promosyonlarla birleştirilemez. 28 Ağustos’ta başlayacak kampanya stoklarla sınırlıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT