Sessiz ve Yüksek Performanslı Buhar Kazanlı Ütü

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sessiz ve Yüksek Performanslı Buhar Kazanlı Ütü

Tarihler: 10 Mart 2014 Pazartesi ~ 10 Mayıs 2014 Cumartesi

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 10, 2014 ~ May 10, 2014
İpekten ketene, pamuktan kaşmire, ütülenebilir her giysiyi istediğiniz sırayla ve hiçbir ısı ayara yapmadan ütülemenizi mümkün kılan Philips Akıllı Ütü, şimdi de dünyanın en sessizi*...

Philips, Akıllı Ütü teknolojisini geliştirerek dünyanın en sessiz ütüsünü tasarladı. Akıllı Çip teknolojisi sayesinde mükemmel sıcaklık ve buhar kombinasyonunu kendisi ayarlayan, en hızlı ve en kolay kullanımı sunan Philips GC8650, evinizin de en sessiz küçük ev aleti olacak. Aynı zamanda Philips GC8650, tüm ütülenebilir kumaşlarda yanma veya parlama riski olmadan, yüzde 100 güven garantisi veriyor.

Philips GC8650’nin özel titanyumoksit katmanlı T-ionicGlide tabanı, 5 yıldızlı kayganlığa sahip… Yüzde 25 daha kaygan olan bu taban, çizilmelere karşı da yüzde 30 daha dayanıklı. Bağımsız tekstil uzmanları tarafından test edilen ve onaylanan Philips GC8650; 6,2 bar buhar basıncına, 120 gr/dk sabit buhar ve 320 gr şok buhar çıkışına sahip. 2,5 litre büyük sabit su tankına sahip olma özelliği taşıyan Philips GC8650 ile kesintisiz ütüleme yapmak mümkün.

Ütünüzün ömrünü uzatan zahmetsiz ve etkili kolay kireç çözücü sistemi sayesinde Philips GC8650 her zaman maksimum performans sunuyor. Yüzde 30 eko ayarı ile çevreye duyarlı, taşıma kilidi ve otomatik kapanma özelliği ile güvenli kullanım sunan Philips GC8650; 799,9TL’den satışa sunuluyor. Üstelik Philips, teknoloji harikası Akıllı Ütüleri’ne çok güveniyor. İşte bu yüzden, hem ek 1 yıl kalite garantisi, hem de Evde Servis Hizmeti sunuyor. Üstelik beğenmezseniz 60 gün içinde para iade garantisi de var.

* Kesintisiz basınçlı buhar kazanlı ütü kategorisinde

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT