Sevgililer Gününün En Teknolojik Hediyesi!!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sevgililer Gününün En Teknolojik Hediyesi!!

Tarihler: 27 Ocak 2015 Salı ~ 14 Şubat 2015 Cumartesi

Firma: Seiko

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 27, 2015 ~ Şub 14, 2015

Son teknolojiyle donatılmış ve özellikle sıkça seyahat edenler için ideal olan ‘Limited Edition’ Seiko Astron GPS Solar Kronograf’lar sevdikleriniz için özel bir hediye seçeneği olacak..

GPS Solar teknolojisi: dünya çapında bir başarı
Eylül 2012’de tanıtımından bu yana dünya çapında bir başarı elde eden Astron GPS Solar, dünyadaki zaman dilimlerinin tümünde kendini ayarlayabilen bir saate duyulan talebin kati delili oldu.

Şimdi Astron koleksiyonu yeni fonksiyonlar ve yeni tasarım imkanları sunan ikinci jenerasyon kalibresi ile daha da genişliyor. 8X82 kalibre, dünya çapındaki tüketicilerin ve saat mağazası sahiplerinin önerileri üzerine geliştirilen dört yeni özellik sunuyor. Bu kalibre mevcut kalibrenin yerini almıyor, sadece hızlı büyüyen Astron dünyasına yeni tüketicileri çekmek için sunuluyor.

1. Kronograf:
8X82 kalibre, kullanımı kolay, 6 saate kadar ölçüm yapabilen kronograf özelliği sunuyor.

2. Daha Küçük:
Yeni tasarımın boyutları %30 daha küçük (44.6 mm x 13.3 mm) . Böylece daha fazla tüketiciye hitap edecek olan Astron, GPS ağlarına daha küçük bir antenle bağlanmasını sağlayan yeni teknolojisi sayesinde bunu başarıyor.

3. Daha Kolay:
Astron’un tek bir butona dokunuşunuzla çalışan GPS fonksiyonu yine değişmiyor, fonksiyonu aktif hale getirmeniz için düğmeye altı saniye boyunca basmanız yeterli. 8X82 kalibre ayrıca tepenin yeni elektronik ayar fonksiyonu sayesinde, ikincil (manuel zaman dilimi seçimi vs. ) fonksiyonları çok daha kolay kontrol edilir hale getiriliyor.

4. Daha Çok Renk:
Astron GPS Solar Kronograf, klasik siyah kadran dışında, yeni kadranların yüksek ışık geçirgenliği sayesinde mavi ve beyaz kadranları seçme şansınız da bulunuyor.

Astron Devrimi Devam Ediyor...
Sadece ışıktan aldığı enerji ile GPS ağına bağlanmak zaten mucizevi bir başarıydı. Buna bir de, daha küçük bir kasa içinde kronograf özelliği ve elektronik ayar fonksiyonlu tepe eklemek, Astron’un, saat endüstrisinin bir saatin yapabilecekleri konusundaki fikirlerini tekrar tanımladığını ispatlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT