Wrangler’dan Bayram Şıklığı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Wrangler’dan Bayram Şıklığı

Tarihler: 21 Temmuz 2014 Pazartesi ~ 21 Eylül 2014 Pazar

Firma: Wrangler

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2014 ~ Eyl 21, 2014

Sıcakların etkisi altında geçecek bir bayrama hazırlanan kadın ve erkekler, Wrangler koleksiyonuyla konforlu ve şık bir bayram geçiriyor. Bayram tatilinde rahatlıktan yana olan erkekler, Wrangler’ın yeni sezonda yer alan chino şortlar ve t-shirtleriye görünümünü tamamlarken, kadınlar ise jean şortlar, tunikler ve askılı t-shirtler ile yaz sıcağından korunuyor. Seyahat çantasını Wrangler ürünleriyle dolduran kadın ve erkekler, hem gündüz hem de gece konforundan ödün vermiyor.

Kış boyunca yorgun düşen bacakların kurtarıcısı olan Sunny Skin jeanler, hızlıca giyinip hazırlanmak için harika bir seçim olarak kadınların bayram tatilinde de karşısına çıkıyor. Wrangler®’ın Denim Spa yıkamaları cildin nem dengesini sağlama özelliği ile dikkat çekiyor. ‘Çöl Altını’ olarak bilinen Arizona Jojoba nemlendirici özlü ve doğal yağlardan oluşan karışımın mikrokapsüllerle jean kumaşına eklenmesiyle yaratılan Sunny Skin jeanler, birkaç giyim sonrasında bacaklarda yumuşacık ve parlak bir etki bırakıyor.

Wrangler® Denim Performance koleksiyonundaki dayanıklı jeanler, serin tutan kumaşlar ve özel detaylarla birleşiyor. Wrangler®’a özel bu yenilikçi tasarımlarda bulunan, nemi uzaklaştıran COOLMAX® kumaşlar ve havalandırmayı sağlayan, sıcak noktalardaki ağ yapı erkeklere yaz boyunca özgür bir hareket sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT