Yeni Sezon Koşu Ayakkabıları Sporcuları Üstün Performansla Buluşturuyor.

Alışveriş Alışveriş Rehberi Yeni Sezon Koşu Ayakkabıları Sporcuları Üstün Performansla Buluşturuyor.

Tarihler: 26 Ağustos 2014 Salı ~ 26 Ekim 2014 Pazar

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 26, 2014 ~ Eki 26, 2014

Nike’ın dikkat çeken Lunarglide 6 ve Air Zoom Pegasus 31 koşu ayakkabısı modelleri yenilikçi yastıklama teknolojisi sayesinde her an her yerde antrenman yapma imkanı sunuyor. Farklı stiliyle modern bir görünüm ortaya koyan ayakkabılar, koşu tutkunlarının en iyi performansa ulaşmasına katkı sağlıyor.

Nike Air Zoom Pegasus 31

Nike'ın bir klasiğe dönüşen ayakkabısı Nike Air Pegasus, koşucuların ihtiyacını en iyi şekilde karşılayan modern teknolojiyle yenilerek ayağa en iyi uyumu sağlıyor. Güçlü ve dengeli bir duruş için geliştirilen ayakkabının yenilenen orta tabanı, koşuculara daha doğal bir antrenman imkanı tanıyor. Zoom Air’in birbirine geçen fiber bağları ve yastıklama sistemi ise ayağın yere daha sıkı basmasını ve darbelerin hafiflemesini mümkün kılıyor. Nefes alabilen yeni üst yüzeyiyle dikkat çeken ayakkabı, güçlü destek ve rahat bir koşu için en iyi çözümü üretiyor.

Air Pegasus’un diğer modelleri arasında Air Zoom Elite, Air Zoom Structure ve and Air Zoom Streak yer alıyor. Nike Air Zoom Pegasus 31, Nike yetkili mağazalarında satışa sunuluyor.

Fiyat: 289 TL

Nike Lunarglide 6

Nike tasarım ekibi, astronotların ay üzerinde ağırlık hissi olmadan yürümesinden ilham alarak 2008’de gerçekleşen Beijing maratonunda ilk kez koşucuları Lunarlon tabanla tanıştırıyor. Kısa bir süre sonra rahat ve hafif yastıklama sistemiyle isteneni karşılayan Lunarglide ayakkabı, Lunarlon teknolojisiyle koşucuların vazgeçemediği bir ürün haline geliyor.

Kenyalı profesyonel koşucu Edna Kiplagat, Lunarlon tabanlı ayakkabısıyla katıldığı 2013 Moskova maratonunda ipi göğüsleyerek 2. Dünya Şampiyonluğu’nu elde ediyor.

Lunarglide 6, bu sezonda geliştirilerek farklı bir dış görünüm ve daha hafif Lunarlon tabana kavuşuyor. Yenilenen dinamik destek sistemiyle daha iyi denge kurma imkanı sağlıyor. Koşucuların önerilerinden yola çıkan Nike araştırma laboratuvarı ekibinin çalışmalarıyla tasarlanan Lunarglide 6, sporcuların ayak hareketlerinden yola çıkarak başlangıçtan varışa kadar olan sürece uygun üstün performans sağlayan bir tasarıma imza atıyor.

Nike Lunarglide 6,17 Temmuz’dan itibaren Nike yetkili mağazalarında satışa sunuluyor.

Fiyat: 345 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT