Uluslararası KısaKes Film Festivali 26-27-28 Ocak

Tarihler: 26 Ocak 2015 Pazartesi ~ 28 Ocak 2015 Çarşamba 26, 27, 28 Ocak Saat:13:00

Yer: Uluslararası KısaKes Film Festivali Alanı

Ücret: Tam 56.00 TL Öğrenci 36.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 26, 2015 ~ Oca 28, 2015

Öğrenciler için, öğrenciler tarafından yaratılan Uluslararası KısaKes Film Festivali, sinemaseverleri 12 genç yönetmenle İstanbul’da buluşturuyor.

KısaKes, kısa film serüvenine büyüyerek devam ediyor. Yarışma deneyimini de arkasına alarak festival hayatına adım atan KısaKes, artık uluslararası bir kısa film festivali; ama merak etmeyin o hala öğrenci!

Dünyadaki öğrenciler için, öğrenciler tarafından yaratılan festival, ocak ayında sinemaseverleri 87 ülkeden 1300 film arasından seçilen 12 genç yönetmenle İstanbul’da buluşturuyor. Festivalde; sinemaseverler hem bu 12 yönetmenin filminden oluşan özel yarışma seçkisini, hem de dünya çapında pek çok başarıya imza atmış kısa film yönetmenlerinin KısaKes'e katılan kısa filmlerini bir arada izleme fırsatı yakalıyor. Festival sırasında, sinemaseverler Yarışma Seçkisi’ni izlemekle yetinmeyip, filmlere oy vererek ödüle ortak oluyor.

Sinema sektörünün uluslararası yerli ve yabancı önde gelen isimleri deneyimlerini ilk ağızdan masterclass’lar, workshoplar ve söyleşiler aracılığıyla katılımcılara aktarırken; kokteyllerde genç sinemacı ve sanatseverler sektörün özel isimleri ile tanışma olanağı yakalıyor.

28 Ocak Çarşamba gecesi gerçekleşecek olan festivalin gala gecesinde finale kalan uluslararası 12 yönetmen arasından 5’i sinemaseverlerin katılımıyla unutulmaz bir gecede ödülleriyle buluşuyor.

Programı görmek için tıklayın.

Not
: Kısakes bileti, ömür uzatıyor. Satın aldığınız her bilet ile "Kansersiz Yaşam Derneği”ni desteklemiş olacaksınız.

Festival ve etkinlikler hakkında daha detaylı bilgi için www.kisakes.org sitesini ziyaret edin.

*Aldığınız bilet, festival programında yer alan tüm festival günlerini ve etkinliklerini kapsamaktadır.
*Tüm etkinliklerde Türkçe > İngilizce, İngilizce > Türkçe simültane tercüman yer alacaktır.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir.

- Biletin geçerlilik kazanabilmesi için festivalin o gün yapıldığı mekanda bulunan akreditasyon noktasında akredite olması gerekmektedir.
- Etkinlik girişlerinde akreditasyon kartının ibrazı zorunludur. Akreditasyon kartı olmayan kişilerin etkinlik alanına girmesi yasaktır.
- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkına sahiptir.
- Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kurallar

- Etkinlikler, KısaKes Festival Alanı kapsamında 4 ayrı mekanda gerçekleştirilecektir. (KısaKes Festival Alanı; Saint Benoit Fransız Lisesi, Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü, Ortaköy Kültür Salonu ve Feriye Lokantası - Sineması'ndan oluşmaktadır.)- Etkinlik, her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir.
- Etkinlik alanında yaş sınırlaması bulunmamaktadır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Tüm katılımcıların festival boyunca kimliklerini yanlarında bulundurması ve istendiğinde ibraz etmeleri gerekmektedir.
- Biletler devredilemez. İade edilemez.
- Kaybolan biletlerde Biletix ve organizatörün sorumluluğu bulunmamaktadır. Kayıp bilet için yenisi basılmayacaktır.
- Her türlü risk bilet sahibinindir. Organizatör ve etkinlik alanı herhangi bir kayıp veya hasar için sorumlu tutulamaz.
- Bilet sahibi herkes, seyircinin bir parçası olarak görüntü ve ses kaydının alınmasına müsaade etmiş sayılır.
- Etkinlik alanına kesici, yanıcı, parlayıcı, patlayıcı ile lazer v.b. şeyler sokmak yasaktır.
- Etkinlik alanına cam şişe sokmak yasaktır. Bulunması halinde toplanacaktır.
- Programda ''kokteyl'' olarak adı geçen etkinliklere spor - şık kıyafetle katılınması tavsiye edilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT