Get Closer - Jan Blomqvist - Louisahhh

Tarihler: 30 Mayıs 2015 Cumartesi ~ 30 Mayıs 2015 Cumartesi 21:00

Yer: KLOSTER İstanbul

Ücret: Ayakta - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hüseyin Ağa Mahallesi Kamer Hatun Caddesi No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0533 258 93 93

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 30, 2015 ~ May 30, 2015

Aynı mekanın 3 farklı odasında 10 dj'in çalacağı Get Closer etkinlik serisi 30 Mayıs gecesi, ana sahnede Louisahhh!!! ve teras sahnesinde Jan Blomqvist önderliğinde Kloster'da.

Ana Sahne
22:00 - 00:30 Clunkmunk
00:30 - 02:00 Can Ergün
02:00 - 04:00 Louisahhh!!!
04:00 - 06:00 Aslı Köse

3.kat
03:00 - 08:00 Niko b2b Hello Alien 

Teras
20:00 - 22:30 Means Truly
22:30 - 00:30 Timur Çelikyay
00:30 - 02:00 Jan Blomqvist (Live)
02:00 - 04:00 Aiden Jaan

Jan Blomqvist (Stil vor Talent,DE)
Berlin, Berlin ve yine Berlin! Elektronik dünyada üretkenlik konusunda çığır açan bir çapa sahip olan bu müthiş şehrin son yıllarda çıkardığı en güçlü ve yetenekli isimlerden biri olan Jan Blomqvist'in hikayesi neredeyse bir filme konu olabilecek kadar heyecanlı.

Blomqvist, dans pistlerinde tozu dumana katmaya başlamadan çok uzun zaman önce grunge-rock aleminin yakından tanıdığı bir isimdi. Bas gitarist, vokalist ve şarkı yazarı olarak koyulduğu yolda, hayatına Berlin'in girmesiyle birlikte elektronik dünyanın yıldızlarından biri olacağı muhtemelen onun da aklına gelmeyecek bir kırılmaydı. 

Jan Blomqvist'in ortaya koyduğu sound, Radiohead, Muse, Bodi Bill, Stephan Bodzin ve James Holden’ın ustalıklı bir karışımı. Kulağa her ne kadar imkansız gelse de, kelimelerle kolay kolay ifade edilemeyecek bu yaratıcı ve melankolik sound, elektro-pop'un melodik tınıları ve minimal techno'nun ustalıklı birleşiminden ortaya çıkıyor. Blomqvist, dünyanın önde gelen kulüplerinde sürdürdüğü dünya turnelerinde hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor.

Louisahhh!!!  (Bromance Records, NYC)

Müzik için tutkuyla patlayan bir atmosferde yaşayan Louisahhh!!!, dj’liğe olan tutkusunu keşfetmeden önce erken yaşlarda şarkı söylemeye ve enstruman çalmaya başladı. 

17 yaşında New York clublarında sahte kimlikle yaşını büyülterek çalmaya başlayan Louisahhh!!!, o günden beri sert ama deep, güçlü ama yumusak bir tarzla anıldı.

2006’da Los Angeles’a taşındıktan sonra Louisahhh!!! house-odaklı bir produksiyon ikilisi Nycpatyinfo’nun bir parcası olarak Throne of Blood, Nurvous and Young Adults, However gibi kayıtlar yayınlamasına rağmen Louisahhh!!!, Danny Daze kendi grubu Senor Stereo için şarkı söylemesini isteyene kadar şarkıcı olarak parlamamıştı. Bu sayede daha çok tanınarak modern klasigi ‘Your Everything’te söyleyen Louisahhh!!! deep house listelerinde şarkıcı olarak daha çok saygı edinerek yukarılara tırmanmaya başladı. Fransız techno harikası Brodinski ile tanışmasından sonra hızla arkadaş olan ikilinin bu yakınlığı Brodinski’nin genç şirketi Bromance Records için güzel bir işbirliği oldu.

‘Let The Beat Control Your Body’ ve ‘Nobody Rules The Streets’ parçaları dillerden düşmeyen marşlara dönüşen ve deep house, new techno dünyasında başarılı vokalleriyle tanınan Louisahhh!!! artık dünyaya kendi prodüksiyonlarını tanıtmaya hazır. Çeşitli yerlerden birçok işbirliği elde eden Louisahhh!!! ilk solo EP’si ‘Transcend’i Nisan 2013’te Bromance Records’dan çıkartarak iki house ve techno etkileşimli parçaya “In my Veins” ve “Tap My Wire”a imza attı. Aralık’ta ise Maelstom ve Louisahhh!!! “Translations” adlı bir EP çıkartarak üç ana Fransız plak şirketi Marble, Bromance ve Zone’un “Nous Sommes 2014” turuna katıldı. 

Şimdi Paris’te yaşayan Louisahhh!!! Mart 2014’te Bromance Records’tan çıkan son EP’si için yine Maelstrom ile işbirliği yaptı. İlk solo remix’ini dOP için Mayıs 2014’te yapan Louisahhh!!! şu sıralar Brodinski ile dünya turuna hazırlanıyor.

- Kapı açılış: 21:00
- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkına sahiptir.  
 - Organizasyon şirketi, programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT