Pera Palace Cumartesi Konserleri

Tarihler: 18 Nisan 2015 Cumartesi ~ 18 Nisan 2015 Cumartesi 11:00

Yer: Pera Palace Hotel Jumeirah

Ücret: 1. Kategori - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2015 ~ Nis 18, 2015

Flüt ve piyanoyla büyülü yolculuk, Cumartesi Sabah Konseri'nde!

Tarihi atmosferiyle müziğin büyüleyici tınılarını buluşturan Pera Palace Hotel Jumeirah, gelenekselleştirdiği Cumartesi Sabah Konserleri'nde bu kez, flütist Bülent Evcil ve piyanist Sarper Kaynak'ı aynı sahnede ağırlayacak. Otelin en ihtişamlı salonlarından olan Grand Pera'da 18 Nisan Cumartesi günü sahnelenecek performans, dinleyicileri flüt ve piyanoyla büyülü bir yolculuğa çıkaracak.

Bir AKM klasiği olan "Cumartesi Sabah Konserleri" geçtiğimiz aralık ayından beri Pera Palace Hotel Jumeirah tarafından düzenlenen konserlerle yeniden hayat buluyor. Bu ayki konser yine müzikseverlere sıradışı bir deneyim yaşatacak. Dünyaca ünlü flüt virtüözü Sir James Galway tarafından jenerasyonunun en iyi flütçüsü olarak tanımlanan Bülent Evcil ve piyanonun dahi çocuğu Sarper Kaynak, şarkılarını dinleyicileriyle buluşturacak.  

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası’nda Flüt Grup Şef Yardımcısı ve Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nda solo flütçüsü Bülent Evcil, 2009 yılından bu yana Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası ile çalışan Sarper Kaynak, Cumartesi Sabah Konserleri'nde en özel parçalara hayat verecek.  

* Bu özel etkinlikte, misafirler aynı zamanda konser günü sabah kahvaltısından başlayarak saat 15.00'e kadar tüm yiyecek ve içecek hizmetlerinden biletlerini göstererek yüzde 15 indirimle faydalanabilecek.

- Bu özel etkinlikte, misafirler aynı zamanda konser günü sabah kahvaltısından başlayarak saat 15.00'e kadar tüm yiyecek ve içecek hizmetlerinden biletlerini göstererek yüzde 15 indirimle faydalanabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT