Kara Murat: Mora`nın Atesi

Sinema Film Arşivi Kara Murat: Mora`nın Atesi
Kara Murat: Mora`nın Atesi

Orjinal Adı: Kara Murat: Mora`nın Atesi

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen:

Film Türü: Aksiyon

Fragman Adresi: http://www.youtube.com/watch?v=YJoji0C5WyE&feature=youtu.be

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyon Tarihi: belirsiz

Yıllarca çizgi romanları sevilerek okunan ve daha önce sinema filmleri yapılan Kara Murat, yeni ve modern teknolojinin nimetlerinden yararlanılarak geri dönüyor. Fransız aktör ve kareografist Cyril Raffaelli aksiyon kareografisi danışmanlığında çekilen filmin fragmanı çok yakında sinemalarda gösterine girecek.

Başrolde Fatih Usta’nın Kara Murat’ı oynadığı filmin fragman çekimleri yapıldı, seti ise Haziran ayında start alacak. Dünya çapında satış ve pazarlaması, Centre Media ve Şebeke Creative Team tarafından yürütülecek olan Kara Murat Mora’nın Ateşi, Türkiye’de Aralık 2011’de Pinema Film’in dağıtımıyla sinema izleyicisine ulaşacak

Çekim teknikleri ve aksiyon sahneleri ile büyük ilgi toplanması beklenen filmin fragman çekimleri bir haftada tamamlandı ve sette oyuncular dahil 150 kişilik bir ekip görev aldı. Filmin oyuncu kadrosunun seçimi, yapım şirketi tarafından büyük bir titizlikle yürürtülürken, tüm teknik hazırlıklar tamamlanmış durumda.

Rahmi Turan tarafından yaratılan tarihi bir kahraman olan Kara Murat, Fatih’in fedaisi Kara Murat olarak da anılmaktadır. Osmanlı İmparatoru Fatih Sultan Mehmet döneminde geçen maceralarında iyilerin yanında kötülerin karşısında yer alan Kara Murat, ilk olarak 1971 yılında Günaydın Gazetesi’nde okuyucuyla buluşmuştu. 1974 yılından itibaren haftalık dergi olarak yayınlanmaya başlanan Kara Murat’ın daha sonraları başrollerini Cüneyt Arkın oynadığı bir çok filmi çekildi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT