Sınırları Aşmak

Sinema Film Arşivi Sınırları Aşmak
Sınırları Aşmak

Orjinal Adı: Walk The Line

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: James Mangold

Film Türü: Duygusal

Film Süresi: 136 dakika

Görüntü Yönetmeni: Phedon Papamichael
Senaryo: Gill Dennis, James Mangold
Müzik: T-Bone Burnett, Johnny Cash
Oyuncular: Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon, Ginnifer Goodwin , Robert Patrick, Dallas Roberts
Yapım: 2005 ABD
Dağıtımcı: Özen Film

Fragman Adresi: http://www.walkthelinethemovie.com/trailer/

Orjinal Sitesi: http://www.walkthelinethemovie.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyona Giriş Tarihi: 10 Şubat 2006

1955 yılında, adının J.R Cash olduğunu söyleyen genç zayıf bir gitarist Memphis’teki Sun Stüdyolarına ünlü olmak için gelir. Bu Amerikan kültürünün üzerinde silinmez bir iz bırakacak adamın şöhrete ilk adımlarıdır. Bir korku treninin akordlarında dolaşan parmakları, demirden daha keskin ve kararlı bakan gözleri, kapkara ve derin bir geceyi andıran sesi ile daha önce hiç duyulmamış bir gerçek hayatı anlatıyordu.

O günlerde şöhretinin ilk günlerini ateşleyen değişik karakteri ve insanlar üzerinde bıraktığı etki bugünün rock, country, punk, folk ve rap starlarına kadar bir çok yeteneğin de ortaya çıkmasında ön ayak olmuştur. Kendine has sesi ve kariyeri boyunca kişisel değişimler sert karakterinin bir uzantısı olmuştur. Önceleri kendisini yok eden bir çok yıldız gibi yaşayan Cash daha sonraları idol haline gelen “Siyah Giyinen Adam” karakteri ile bıçak sırtındaki şöhretin hem ne kadar acımasız hem de aşkın doğasının ne kadar güçlü olduğuna dair örnek oluşturmuştur. Genç Johnny Cash’in hikayesi June Carter adındaki folk şarkıcısına duyduğu aşk ile anılmış ve yönetmen James Mangold’un ellerinde WALK THE LINE ile filme alınmıştır. Yönetmen Mangold, Heavy, Cop Land, Girl Interrupted ve Identity gbi filmleriyle sinema seyircisi tarafından tanınmaktadır. Filmin senaryosu ise Cash’in Man In Black ve Cash The Autobiography adlı kitaplardan Mangold ve Gill Dennis tarafından uyarlanmıştır. Yapımcı Cathy Konrad (Citizen Ruth, Beautiful Girls, Scream, Cop Land, Girl Interrupted, Identity) ve James Keach (The Stars Fell on Henrietta),Johnny Cash ve June Carter ile ölümlerinden 7 yıl önceye dayanan sıkı bir dostluk ve çalışma arkadaşlığı sonunda bu filme karar vermişlerdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT