A’jia’da Boğaz’a Karşı İftar Keyfi

A’jia’da Boğaz’a Karşı İftar Keyfi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri A’jia’da Boğaz’a Karşı İftar Keyfi

A’jia, konuklarını Ramazan ayı boyunca iftarda Boğaz manzarası eşliğinde özel iftar menüsü ile ağırlayacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 16, 2014

Kanlıca’daki tarihi Ahmet Rasim Paşa Yalısı’nda butik otel ve restaurant olarak hizmet veren A’jia, artık klasikleşen iftar sofralarında, Ramazan ayı boyunca canlı müzik dinletisi eşliğinde misafirlerini ağırlayacak. Benzersiz Boğaz manzarası eşliğinde, set menü olarak hazırlanan özel iftar menüsüyle, A’ija’nın benzersiz ambiyansını Ramazan ayı boyunca da yaşayacaksınız.

A’jia, konuklarını Ramazan ayı boyunca iftarda Boğaz manzarası eşliğinde özel iftar menüsü ile ağırlayacak. Peynir ve zeytin çeşitleri, hurma, kaymak ve incir macunu gibi lezzetlerden oluşan zengin iftariye tabağı, mercimek çorbası veya domates çorbasının ile başlayacak iftar, arnavut ciğeri, kıtır börek ve patlıcan parmigiana’dan oluşan A’jia ara sıcak tabağı veya Kayseri mantısı arasıdan yapacağınız seçimle devam edecek. Salata olarak ceviz içli ve nar ekşili kaşık salatasının yer alacağı iftar menüsünde, ana yemek enginarlı dana bonfile güveç, yoğurtlu kebap, kekik ile fırınlanmış piliç göğsü olarak 3 farklı alternatifle sunulacak. Cevizli baklava, mini fırın sütlaç, portakallı revani ve mini tulumbanın yer aldığı zengin Türk tatlıları tabağı ile de yemeğinize lezzetli bir final yapacaksınız.

Konukların farklı damak zevklerine hitap eden zengin içerikteki özel iftar menüsünde ramazan için özel olarak hazırlanan bu lezzetleri, Boğaz’ın büyüleyici manzarası ve canlı müzik dinletisi eşliğinde tadabileceksiniz.

A’jia şerbeti, lokum, Türk kahvesi ve demleme çayın da yer aldığı set menü kişi başı KDV dahil 130 TL. 0-4 yaş arası ücretsiz olarak ağırlanırken, 4-12 yaş arası çocuklar için ise çocuk menüsü KDV dahil 50 TL olarak sunulacak.

Yaşanmışlıklarla dolu tarihi bir yalıda, modern dekorasyonu ile etkileyici bir sentez sunan A’jia, Ramazan ayında da, özel lezzetlerle bezenmiş iftar sofrası ve keyifli bir sohbet için konuklarını bekliyor.

www.ajiahotel.com

Ramazan2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT