Annenizi Şaşırtın

Bonnyfood’un birbirinden renkli ve lezzetli aranjmanlarıyla Anneler Günü’nüzü özel kılabilirsiniz. Annenize muhteşem bir lezzet çiçeği hediye etmek, aynı zamanda bu anı unutulmaz kılmak istiyorsanız, Bonnyfood sizin için kurtarıcı olacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 25, 2011

25.04.2011

Bonnyfood’un birbirinden renkli ve lezzetli aranjmanlarıyla Anneler Günü’nüzü özel kılabilirsiniz. Annenize muhteşem bir lezzet çiçeği hediye etmek, aynı zamanda bu anı unutulmaz kılmak istiyorsanız, Bonnyfood sizin için kurtarıcı olacak…

Bir çiçekte olması gereken mis gibi kokuları kek ve çikolatanın kokusuyla ve lezzetiyle birleştiren Bonnyfood, Anneler Günü için çok özel aranjmanlar hazırladı. Tüm özel günlerde olduğu gibi Anneler Günü’nde de klasik hediyelerin dışına çıkarak fark yaratmak isteyenlerin tercihi olan Bonnyfood, özel kurabiyeleriyle de annenize istediğiniz mesajı iletme imkanı sağlıyor. Birbirinden lezzetli ve renkli bu aranjmanlarla annenize yapacağınız hoş sürpriz, hem akılda, hem de damakta unutulmaz bir tat bırakacaktır.

Hediye seçmek için ayıracağınız vakitten de sizi kurtaran ve “uzaktan hediye gönderme” alışkanlığında yeni bir dönem başlatan Bonnyfood, Anneler Günü’nüzün unutulmaz olmasını sağlayacak. Özel tasarım kurabiye çiçekleri, browni kekler ve meyvelerden oluşan çiçek aranjmanlarıyla farklı tasarımlar sunan Bonnyfood’a telefon ya da internet üzerinden verebileceğiniz siparişinizi Türkiye’nin her noktasına ulaştırabilirsiniz. www.bonnyfood.com

Telefon: 0212 444 13 71
Web: www.bonnyfood.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT