Çırağan Palace Kempinski’de Paskalya Kutlamaları

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Çırağan Palace Kempinski’de Paskalya Kutlamaları

Çırağan Palace Kempinski’de Paskalya Bayramı yine baharın gelişiyle brunchta ve çay saatinde neşe içinde kutlanacak, konaklama paketleriyle kısa tatillere dönüşecek.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 15, 2011

15.04.2011

Çırağan Palace Kempinski’de Paskalya Bayramı yine baharın gelişiyle brunchta ve çay saatinde neşe içinde kutlanacak, konaklama paketleriyle kısa tatillere dönüşecek...

İstanbul’un tartışmasız en iyi brunch adresi olan Çırağan, 24 Nisan Pazar Brunch’ında misafirlerine Paskalya’nın ruhunu yansıtan bir şenlik havası yaşatacak. Michelin yıldızlı Fransız Aşçıbaşı Olivier Chaleil’in hazırlayacağı tartarinler, Frittata’dan Florentine’e enfes omletler, “Beef Wellington” ve “Foie Gras” gibi Avrupa mutfağının en güzel örnekleri ve tabii mis kokan Paskalya çörekleri brunchda bir kadeh köpüklü şarap ikramıyla misafirlerini bekliyor olacak. Çocuklar balonlar şişirip Paskalya’nın simgesi rengarenk yumurtaları boyayacak ve animatörlerle eğlenecekler. Canlı müzik eşliğinde, aileniz ve sevdiklerinizle keyfine varacağınız bu lezzet şöleni kişi başı 155 TL (KDV dahil), 0-6 yaş arası çocuklar ücretsiz, 6-12 yaş arası % 50 indirimli.

Gazebo Lounge Akşamüstü Çayı’nda Paskalya için hazırlanmış pasta ve çörekler, ev yapımı enfes çikolatalar bir kadeh köpüklü şarap ikramı ve canlı piyano ve keman müziği eşliğinde 15:00-19:00 saatleri arasında zengin akşamüstü çay büfesiyle sunulacak. Dilerseniz Gazebo’nun seçkin iç mekanında dilerseniz dillere destan, Boğaz’la iç içe terasında Paskalya keyfi 23 Nisan Cumartesi ve 24 Nisan Pazar, kişi başı 69 TL (KDV dahil).

Paskalya’yı eğlenceli bir kaçamağa dönüştürmek isteyenlere 20-26 Nisan arasında seçilebilecek dört gecelik özel bir konaklama paketi var: Boğaz manzaralı odada dört gece konaklama, Laledan Restoran’da muhteşem sabah kahvaltısı ve 24 Nisan Pazar günü servis edilecek brunch, kalış sürecinde bir kez Gazebo’da Akşamüstü Çayı ve Sanitas SPA’da çift masajı dahil; iki kişililik paket fiyatı 2150 € + KDV.

Çırağan Caddesi 32 Beşiktaş 34349, İstanbul
Tel: 0212 259 03 73
Faks: 0212 259 03 72
www.kempinski.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT