Filizler Köftecisi’nde Hesaplı Yılbaşı

Filizler Köftecisi’nde Hesaplı Yılbaşı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Filizler Köftecisi’nde Hesaplı Yılbaşı

Türkiye’nin en iyi köftecisinden sote edilmiş sebze buketi ve sultani pilav eşliğinde hazırlanan ana yemek tabakları damaklara olduğu kadar göze de hitap ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 22, 2014

20 yıldır lezzet ve kalitesinden ödün vermeden yoluna devam eden Filizler Köftecisi, bu sene yılbaşı için muhteşem İstanbul manzarasına karşı hesaplı bir yılbaşı yemeği sunuyor. Lezzetli bir yemek eşliğinde güzel bir müzik dinletisi bu özel geceyi renklendirecek. Ayrıca 15-25 Aralık tarihleri arasında Filizler Köftecisi facebook sayfasından yılbaşı menüsü kazanma şansı afişini paylaşan herkes 2 kişilik yılbaşı menüsü kazanma şansı yakalıyor. Özel menünün kişi başı fiyatı ise sadece 95 TL.

Geçen sene uyguladığı fiyat avantanı bu sene de devam ettiren Filizler Köftecisi, Yılbaşı Gecesi İstanbullular’a ziyafet verecek. Üsküdar Şubesi’nde Yılbaşı yemeğini leziz ve uygun fiyat avantajıyla sunan Filizler bu özel gecede bütçeleri zorlamadan eğlenme imkanı sunuyor.

Kestaneli beyaz lahana dolması, acılı ezme , imam bayıldı, zeytinyağlı dolma, amerikan salatası, beyaz peynir, patlıcan salatası, haydari, kaşar peyniri ve siyah zeytinden oluşan ordövr tabağıyla başlayan menü, daha sonra Filizler’e özel ara sıcaklar ve salatayla devam ediyor.

Ana yemek olarak farklı damak tatlarına farklı alternatifler sunan Filizler Köftecisi, Filizler köfte , acılı köfte, kaşarlı köfte, kuzu çöp şiş, tavuk but şişten oluşan ana yemeği istenilen seçeneğe göre misafirlerine servis ediyor. Türkiye’nin en iyi köftecisinden sote edilmiş sebze buketi ve sultani pilav eşliğinde hazırlanan ana yemek tabakları damaklara olduğu kadar göze de hitap ediyor.

Tatlısız Yılbaşı Yemeği olmaz. Kaymak eşliğinde sunulan incir tatlısı, kabak tatlısı ve badem tatlısı bu gecenin en beğenilen lezzetleri arasında yer alacak. Bu özel menünün kişi başı fiyatı ise sadece 95 TL.

Yılbaşı2015

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT