Kaşıbeyaz Lezzet Grubu’ndan Mevsimsel Tatlar

Kaşıbeyaz Lezzet Grubu’ndan Mevsimsel Tatlar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kaşıbeyaz Lezzet Grubu’ndan Mevsimsel Tatlar

Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, damaklara yer eden lezzetleri kadar mevsimsel özel kebap çeşitleriyle de misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 24, 2015

Güneydoğu mutfağının lezzet ustası Kaşıbeyaz Lezzet Grubu’nda zengin Gaziantep mutfağının mevsimsel lezzetlerinden olan yenidünya ve keme kebabını tatmanız için sadece 1 ayınız var.

Geleneksel tatları, eşi bulunmaz bir lezzetle sunan Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, damaklara yer eden lezzetleri kadar mevsimsel özel kebap çeşitleriyle de misafirlerine unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Gaziantep mutfağının kendine has ilginç tatlarından, sadece bahar aylarına özgü yenidünya ve keme kebaplarını,KaşıbeyazLezzet Grubu bünyesinde bulunanKaşıbeyaz Florya,Yeniköy KaşıbeyazBosphorus ve Kaşıbeyaz Akvaryummutfağında tatmanın şimdi tam zamanı. Sadece nisan-mayıs aylarında yapılan bu kebapları tadamazsanız, tatmak için bir sene beklemeniz gerekiyor.

Meyve ile et bir arada

Nisan ayının ortalarında çıkmaya başlayan yenidünya meyve olarak yenebileceği gibi kebapla da ilginç bir tat oluşturuyor. Meyvenin daha olgunlaşarak tadı tatlıya kaçmadan önce ekşi haliyle zırh kıymasıyla birlikte kebabı yapılıyor. Kebap ile yenidünya meyvesinin bu ilginç kombinasyonu, damaklarda farklı bir tat yaratıyor. Sadece ilkbaharda, Gaziantep ve çevresinde yetişen keme mantarı da keme kebabına ilham kaynağı olmuş. Zırh kıymasıyla harmanlanan keme, kömür ateşinde pişirilerek eşsiz bir lezzet yaratıyor. Bahar aylarının bu 2 seçkin kebap çeşidini tatmak için KaşıbeyazLezzet Grubu bünyesinde bulunan KaşıbeyazFlorya,Yeniköy KaşıbeyazBosphorusve KaşıbeyazAkvaryum, sizleri bekliyor. Keme ve yenidünya kebaplarının fiyatı ise 39-50 TL arasında değişiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT