Pasta D’alfredo Fettuccine

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pasta D’alfredo Fettuccine

Tamamı İtalyan bilgi ve teknolojisi ile tasarlanan ithal makinalarda, tıpkı İtalya’da olduğu gibi 140 çeşit ürünü lezzet severlerin beğenisine sunan Pasta d’Alfredo, adeta tüm öğünleri birer ziyafete dönüştürüyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 23, 2012

21.05.2012

İtalya denildiğinde akla ilk gelen şeylerden biri şüphesiz birbirinden çok farklı formlardaki makarnalar ve onları tamamlayan leziz soslardır. Bu eşsiz lezzetler Pasta d’Alfredo sayesinde artık Türk buğdayı, irmiği ve yumurtası ile %100 doğal olarak üretiliyor. Tamamı İtalyan bilgi ve teknolojisi ile tasarlanan ithal makinalarda, tıpkı İtalya’da olduğu gibi 140 çeşit ürünü lezzet severlerin beğenisine sunan Pasta d’Alfredo, adeta tüm öğünleri birer ziyafete dönüştürüyor.

Pasta D’Alfredo ürünleri içerisinde en sevilen ve uzun makarnaların en incesi olarak bilinen 2mm’lik İtalyan Linguine, ile Fettuccine sadece 3 dakikada sizi mutlu etmeye hazır…

Sade, domatesli, ıspanaklı, kepekli ve karışık olmak üzere her damağa uygun birbirinden nefis beş farklı çeşidiyle; hem kendiniz, hem de sevdikleriniz için nefis Lingiune, Fettuccine, Tagliatelle, Pappardelle makarnalar yapabilirsiniz. Ben dolgulu, taze ve çabuk pişen Tortellini, Ravioli tercih ediyorum diyenler için ise zengin çeşitleriyle Pasta D’Alfredo ürünlerini Metro’larda, Kipa’larda, Üçler Marketlerde, Bursa Özhan Marketlerde ve kaliteli ürün satan seçkin yerel marketlerde sizleri bekliyor.

Sevgi ile ürettik afiyetle tüketin.

www.pastadalfredo.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT