Popeyes®’ta Yaz Avantajları Devam Ediyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Popeyes®’ta Yaz Avantajları Devam Ediyor

p>Louisiana Mutfağı’nın eşsiz lezzetlerini müşterileriyle buluşturan Türkiye’nin lider tavuk restoran zinciri Popeyes®, lezzetli ve doyurucu menülerini uygun fiyatlarla “Yaz Avantajları Kampanyası” ile sevenlerine sunmaya devam ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 19, 2012

Louisiana Mutfağı’nın eşsiz lezzetlerini müşterileriyle buluşturan Türkiye’nin lider tavuk restoran zinciri Popeyes®, lezzetli ve doyurucu menülerini uygun fiyatlarla “Yaz Avantajları Kampanyası” ile sevenlerine sunmaya devam ediyor.

Louisiana’nın ünlü şefleri tarafından geliştirilen eşsiz lezzet formülleri ve New Orleans’ın geleneksel lezzetlerini otantik tatlarla birleştiren Popeyes®, çıtır çıtır ve sımsıcak servis edilen menülerini; Maxi Avantaj, Büyük Avantaj ve Avantaj olmak üzere 3 farklı avantajlı yaz kampanyasıyla sunuyor.

Popeyes® tutkunları, Yaz Avantajları Kampanyası’nda Maxi Avantaj ile bir adet Maxi Avantaj Menüye 11,50 TL öderken, iki adet Maxi Avantaj Menüye yalnızca 18,50 TL ödüyor. Maxi Avantaj Menü; Poproll, orta boy coleslaw, küçük boy patates, 6lı Nuggets ve orta boy içecekten oluşuyor.

Yaz Avantajları Kampanyası’nın Büyük Avantaj seçeneğinde 5li Acılı Kanat Menü, Chicken POP’R Menü ve 15’li Nuggets Menülerinden biri 8,75 TL, kampanya kapsamındaki üç menüden herhangi ikisi ise 14,95 TL’den satışa sunuyor.

Popeyes® Yaz Avantajları Kampanyası’nın Avantaj seçeneğinde ise Poproll Menü, Büyük Seçim Tavukburger™ Menü ve 10’lu Nuggets Menü bulunuyor. Avantaj seçeneğinde tek menüler 6,75 TL’ye, iki adet menü ise 11,75 TL’ye satılıyor. Bu seçenekte de yine Popeyes sevenler diledikleri iki menü tercihi için Avantaj kampanyası kapsamındaki herhangi iki farklı menüyü seçebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT