Ramazan’da Divan dan Sultanlara Layık Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ramazan’da Divan dan Sultanlara Layık Lezzetler

Divan Otelleri, Pub ve Brasserieleri, Divan Pastaneleri ve In Bakery by Divan fırınları, Ramazan 2012 Ayını sultanlara layık lezzetlerle karşılamaya hazırlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 25, 2012

25.06.2012

Divan Otelleri, Pub ve Brasserieleri, Divan Pastaneleri ve In Bakery by Divan fırınları, Ramazan 2012 Ayını sultanlara layık lezzetlerle karşılamaya hazırlanıyor. Osmanlı – Türk Mutfağı’nın en benzersiz yemekleri, Ramazan’ın sembolü nefis tatlılar ve sıcacık bir Ramazan pidesi, sizi sultanların sofralarına davet ediyor.

Büyüleyici Boğaz manzarasıyla Divan Brasserie Bebek’te iftar büfesi bulunuyor. Divan Brasserie Kalamış Divan Pub Erenköy ve Ataşehir’de ise iftariyelik tabağı, günün çorbası, günün zeytinyağlısı, günün yemeği, tatlı, çay – kahve ve su ile şerbetten oluşan set menüler misafirlere sunuluyor. Set menülerde; Türk mutfağının geleneksel ve tadına doyulmaz lezzetlerinden örnekler seçiliyor. Misafirler haftanın her günü farklı yemekleri tadabiliyorlar.

Ramazan’ın sembolü güllaç ve baklava bütün Divan Pastanelerinde satışa sunuluyor. Ayrıca dileyen misafirler Anadoluhisarı, Göktürk, Ataköy ve Elmadağ Pastanelerinde iftarlarını yapabiliyorlar.

Divan Grubu’nun yepyeni gurme fırın zinciri In Bakery by Divan şubelerinde ise sıcacık Ramazan pidesi ve güllaç satışa sunuluyor.

İstanbul siluetinin değişmez parçası Divan İstanbul’un fine dining mutfağı Divan Lokanta’da, Osmanlı ve Türk Mutfağı’nın geleneksel ve modernize edilmiş lezzetlerini içeren, tadı damaklarda kalacak bir iftar ziyafeti sunuluyor. Her hafta farklı bir menünün sunulacağı Divan Lokanta’da; Saray Usulü Piliç Yahnisi, Mevlevi Pilavı, Beğendi gibi benzersiz lezzetlere eşlik etmesi için birçok şerbet seçeneği de yer alıyor. Müdavimlerinin nesillerdir vazgeçemediği Divan Pub’da ise, mekanın simgesi olan et dönerin yanı sıra zengin iftariyelik, meze, sıcak yemek ve tatlı seçenekleri bulunuyor. Divan Lokanta’da iftar menüleri kişi başı 120 TL’den, Divan Pub’da ise kişi başı 110 TL’den başlıyor.

Şehrin merkezinde bir buluşma noktası olan Divan İstanbul City Pub’da; Ramazan Ayı boyunca kişi başı 65 TL’den başlayan fiyatlarla misafirlere sunuluyor. 150 kişiye kadar olan özel davetler için ise outside catering hizmetiyle iftar lezzetleri ayağınıza kadar geliyor.

Ankara’nın tarihi Kale’sinde, 16.yy’dan kalma bir kervansarayın restore edilmesiyle butik otele dönüştürülen Divan Çukurhan’da; Ramazan Ayı süresinde deluxe odada tek kişilik konaklama fiyatı 229 TL, çift kişilik konaklama fiyatı ise 269 TL olarak belirlendi. Çukurhan’ın içerisinde yer alan Çengelhan Brasserie’de ise, misafirler nefis Ramazan lezzetlerini a la carte menüde bulabiliyor. İftar davetlerinde ise, kişi başı 47 TL’den başlayan fiyatlarla zengin menü alternatifleri sunuluyor.

Ankara’nın kalbinde yer alan Divan Ankara Pub’da ve tren garına birkaç dakika mesafede yer alan hoş mimarisiyle CerModern Divan Cafeteria’da; Ramazan’a özel menü kişi başı 44 TL’den başlıyor. İftar davetlerinde ise, 46 TL’den başlayan fiyatlarla zengin menü alternatifleri sunuluyor. Divan Ankara, misafirlerine Ramazan’a özel konaklama paketi de sunuyor. İftar menüsü, konaklama, sahur menüsü ve WiFi hizmetinin dahil olduğu paketin ücreti, tek kişilik odada kişi başı 250 TL, çift kişilik odada ise kişi başı 315 TL.

Bursa’nın en gözde otellerinden Divan Bursa’da; birbirinden farklı 6 menü seçeneği yer alıyor. Menülerde, serpme iftariyeliğin yanı sıra birbirinden lezzetli çorbalar, Paçanga Böreği, su böreği gibi nefis ara sıcaklar, hünkârbeğendi ve kuzu tandır gibi Türk mutfağının geleneksel yemekleri ile güllaç, muhallebi, sütlaç gibi tatlı severleri sevindirecek lezzetler bulunuyor. Menülerin fiyatları kişi başı 55 TL ile 84 TL arasında değişiyor.

Falezlerin üzerine kurulu nefis manzarasıyla Divan Antalya; 20 Temmuz – 16 Ağustos tarihleri arasında, Ramazan dönemine özel tek kişilik oda fiyatına çift kişilik konaklama fırsatı sunuyor. Kişi başı 250 TL.’den başlayan fiyatlara açık büfe kah

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT