Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’de Ramazan’a Özel Muhteşem Pastalar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’de Ramazan’a Özel Muhteşem Pastalar

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, Ramazan ayı boyunca sultanlara layık iftar menülerinin yanı sıra Ramazan’a özel birbirinden farklı pastaları misafirlerine sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 5, 2011

05.08.2011

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, Ramazan ayı boyunca sultanlara layık iftar menülerinin yanı sıra Ramazan’a özel birbirinden farklı pastaları misafirlerine sunuyor. Çok özel pastalar arasında hurmalı, fıstıklı güllaç, kaymaklı ekmek kadayıflı, mesirli macunlu gibi birçok çeşit yer alıyor. Pastalar arasında Kızılcıklı Cheesecake, Güllü Mousse da bulunuyor.

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, Ramazan ayında misafirlerine bu aya özel birbirinden farklı pastalar sunuyor. Ramazan ayının vazgeçilmez tadları olan hurma ve güllaç, Sheraton İstanbul Ataköy Hotel Executive Chef’i tarafından hazırlanan pastalarda farklı lezzetler olarak karşımıza çıkıyor.

Hurmalı ve Fıstıklı Güllaç Pasta İftarın Vazgeçilmez Tatları Olacak!

Damaklara farklı lezzetler sunacak pastalar arasında, hurmalı, fıstıklı güllaçlı, kaymaklı ekmek kadayıflı, tahinli profiterollü, cevizli ve balkabaklı, mesir macunlu, susamlı irmikli, ayvalı pastaların yanı sıra kızılcıklı cheesecake ve güllü mousse bulunuyor. Ramazan’a özel pastalar Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’in içerinde yer alan Sheraton Gourmet’den 51 TL karşılığında alınabilecek.

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’de İftar Keyfi Sürüyor

Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’de Ramazan ayında misafirleri geleneksel iftariyeliklerden zeytinyağlı dolma ve yaprak sarmaya, çorba ve börek ve fırın pide çeşitlerinden, fırın külbastı ve kuzu tandıra kadar birçok geleneksel lezzet bekliyor. Tatlı menüsünde ise fıstıklı tel kadayıf, cevizli baklava, şekerpare ve kabak tatlısı ile ramazanın vazgeçilmezi güllaç saraylara layık menüyü tamamlıyor.

Rahat ve huzur dolu bir ortamda her hafta farklı menülerin ziyafetinin verileceği Cookbook, ve Mey Türk’te iftar keyfi, Ramazan ayı boyunca 55 ile 80 TL arasında değişen fiyatlarla misafirlere sunuluyor.

Ramazan 2011

Adres: Sahilyolu, Ataköy 34158 İstanbul
Telefon: 0212 413 06 00
Web: www.sheratonistanbulatakoy.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT