Yengeç Burcuna Bridge’in Bir Sürprizi Var

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Yengeç Burcuna Bridge’in Bir Sürprizi Var

22 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında, “Zodyak’ın en sempatik burcuna bir sürprizimiz var” diyen Bridge, bu tarihler arasında Bridge’e gelen ve Yengeç burcu olan tüm misafirlerine mekân içerisinde, kişiye özel unsurları da içinde barındıran sürpriz hediyeler sunacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 21, 2012

21.06.2012

“İstanbul kanatlarımın altında” hissini yaşatan Bridge Restaurant’ın 2012 yılı itibariyle başlattığı uygulamada sıra Yengeç’e geldi. Bridge Restaurant’ta 2012 yılı boyunca, burcunun tarih aralığında misafir olan herkese, restoran içinde birbirinden farklı hediyeler sunuluyor. Balık, Koç, Boğa ve İkizler burçlarından sonra, 22 Haziran’dan itibaren sürpriz sırası Yengeç burcunda.

“Bir İstanbul Mozaiği” sloganı ile 20 yıldır hizmet veren ve Boğaz manzarasıyla fark yaratan Bridge Restaurant, bu yıl başlattığı uygulama ile tüm misafirlerine özel bir hediye sunuyor. Burcunun tarih aralığında Bridge’e gelen herkes, kendisine özel sürprizin sahibi oluyor.

Bridge’in çok tutulan bu etkinliği ile yılbaşından beri 155 Balık, 295 Koç, 197 Boğa ve 100 İkizler burcuna sürpriz hediyesini sunan Bridge, 22 Haziran’dan itibaren de Yengeç burcu olan misafirlerini sürpriz hediyelerle karşılayacak.

22 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında, “Zodyak’ın en sempatik burcuna bir sürprizimiz var” diyen Bridge, bu tarihler arasında Bridge’e gelen ve Yengeç burcu olan tüm misafirlerine mekân içerisinde, kişiye özel unsurları da içinde barındıran sürpriz hediyeler sunacak.

Bugüne dek Bridge misafirleri arasında hızlıca yayılan bu ‘sürpriz hediyeyi’ alan herkes, çevresine etkinliği anlatarak Bridge’e gelmelerini sağladı.

O kadar duygusal ki, çevresi için bazen bir muamma!
Zodyak’ın en nazik, hassas, sempatik ve becerikli burcu olan Yengeç, yaşamın yan yollarını kullanarak garip bir şekilde ilerlemesiyle de tanınır. Asla hayatı karşılarına almazlar, fakat daima kenardan yürürler. Genellikle bir şeyin icabına doğrudan bakmazlar, ama her zaman çevresini kuşatırlar. Duygusal açıdan bir dakikaları bir dakikalarına uymaz. Bu ruhsal dalgalanmalar bazen başkaları için anlaması ve uğraşması güç hale gelir. Yengeç burçları inatçı, cana yakın, çalışkan, dışa dönük, tutumlu ve korumacıdırlar. Tartışmacı, hassas, duygusal, önsezileri kuvvetli, geleceği görme yeteneği olan, vatansever ve şehitlik mertebesine ulaşmayı arzu eden kişiler de olabilirler. Yengeç burçları mantıklarından çok duygularıyla var olurlar. Bu nedenle her zaman olumlu ortamlarda bulunmaları önemlidir. Çünkü hisleriyle yaşarlar ve bilinçaltında başkalarından cana yakınlık, ilgi ve şefkat beklerler. Güvencede hissetmeye çok fazla ihtiyaç duyarlar. Ev ve aile ortamı bu güven hissini fazlasıyla karşılar. Bu nedenle öncelikle sevdikleriyle ve kendisine mutsuzluk yaşatmayanlarla birlikte olmak isterler. Yengeç burçları sevdikleri kişilere kendi hayatlarını da yaşayabilmeleri için onları rahat bırakmasını öğrenmeliler. Fikirleri olsun, tavırları olsun, her konuda değişken olarak bilinirler. Genelde yaşamı daha yavaş değiştirme gücüne sahip olmaları sebebiyle, başkalarından daha az aktiftirler. Yengeç burçlarının çoğunlukla hafızaları kuvvetlidir. Bu eski günlerden ve her şeyin sonrasında nasıl geliştiğinden konuşmalarının nedenidir. Genellikle tutumludurlar; özellikle bir şeyin duygusal değeri varsa. Bu onlara güvenlik hissi verir. Yengeç burçları evlerine bağlı, aile yaşantısına düşkün ve evcildirler; seyahat etmeye ve maceraya bayılırlar, oldukça inatçıdırlar ve ailelerinin refahı için çok çalışırlar. Yengeç burçları tutucudurlar ve ne yazık ki endişeleriyle dünyaya gelirler. Duyguları dengelemek, Yengeç burçları için önemli bir iştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT