Zeytinyağlı Barbunya Pilakisi

Kişi Sayısı: 6 Kişi

Pişme Süresi: 45 Dakika

Malzemeler: 1/2 su bardağı zeytinyağı
1/2 tatlı kaşığı toz şeker
1 1/2 domates
1 1/2 patates
1 1/2 soğan, ince kıyılmış
1 havuç
1 kereviz
2 diş sarmısak
250 gr. barbunya
su
tuz

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 17, 2015
Barbunyaları bir gece önceden ıslatın. Ertesi gün iyice yıkayıp süzün ve bol suda haşlayın. Sebzeleri soyup küçük küçük doğrayın. Sarmısağı ince ince dilimleyin. Bir tencereye yağı koyup kızdırın ve içine soğanı, sarmısağı ilave edip 2 dakika karıştırarak kavurun. Havucu ekleyip 1-2 dakika daha kavurun ve barbunyaları ilave edin. Domatesi, tuzu, suyu ve toz şekeri koyarak ağır ateşte 1/2 saat kaynatın. Soğutup üzerine doğranmış maydanoz serpiştirerek servis edin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Baklagiller Börekler-Poğaçalar-Hamurlar Çabuk Yemekler Çorbalar Davet Sofraları Deniz Ürünleri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT