Çınaraltı Club

Yeme İçme Bar Çınaraltı Club

Mutfak Türü: Bar, CAFE

Adres: İstiklal Caddesi No:14 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 37 24 - 251 37 25

Web: http://www.cinaraltibar.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Çınaraltı Cafe&Bar’la Hayatın Tadına Varın…
Eğlence benim yaşam tarzım diyor ve yaşamınıza yaşam katmak istiyorsanız Çınaraltı Cafe&Bar’da buluşalım…

Kış İstanbul’dan yavaş yavaş giderken Çınaraltı Cafe&Bar yaz hazırlıklarını tamamladı. Yüksek kalite ve hizmetiyle, Beyoğlu’nun ünlü gecelerinin tercih edilen mekanlarından olan Çınaraltı Cafe&Bar, yaz aylarında açılır tavanı ile ferah bir eğlence mekanı sağlarken, görsel ışık ve ses şovlarıyla sizleri bambaşka bir atmosfere taşıyor.

Çınaraltı Cafe&Bar adını mekanın ortasında bulunan, asırlık sayılabilecek çınar ağacından almıştır. Ortada, mekanın sembolü olan 100 yıllık çınar ağacı, arka bar’ın üst tarafındaki asma katla bütünleşerek mekana bambaşka bir hava katıyor. Eğlencede sınır tanımayan Çınaraltı Cafe&Bar; Özgün dekorasyonuyla, özel organizasyonlar ve çeşitli sosyal aktivitelerinizde, 1000 kişiye cevap verebilecek kapasiteye sahip olup, seçkin kadrosuyla hafta içi ve hafta sonu tüm tatil günlerinde, DJ eşliğinde sevdiklerinizle çılgınlar gibi eğlenip, unutamayacağınız keyifli dakikalar geçirirken, tüm enerjinizi boşaltabileceğiniz bir mekandır… Yeni programlar ve özel geceler ile Çınaraltı Cafe&Bar adından uzun yıllar boyunca söz ettirmeye devam edecek.

Çınaraltı Cafe&Bar da hafta içi ve hafta sonu saat 10:00 ile 20:00 arası indirimlerimizden yararlanabilir, seçkin müziğimiz eşliğinde içeceklerinizi yudumlarken, sevdiklerinizle hoş sohbetler edebilirsiniz. Çınaraltı Cafe&Bar da Gündüz saatlerinde sıradanlıktan uzak, bahçe havasında geceleri yaşanan büyük coşkunun izlerini taşırken; samimi, güler yüzlü servisi ve düzgün bir işletim kadrosuyla karşılaşacaksınız…Ve bir de özel fiyat politikası sayesinde cüzdanınız yorulmayacak.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT