stnbl

Mutfak Türü: Bar

Adres: Eytam cad. No:21 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 343 0282

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

İstanbul’un kalbi Nişantaşı yepyeni bir mekâna kapılarını açtı…
YENİ BİR SOLUK... YENİ BİR ANLAYIŞ... YENİ BİR BAKIŞ... YENİ BİR PERSPEKTİF... YENİ BİR HAYAT... YENİ BİR FİKİR... YENİ BİR ENERJİ... YENİ BİR SES... YENİ BİR HAREKET... YENİ BİR HEYECAN... YENİ BİR ATMOSFER... YENİ BİR GECE... YENİ BİR EĞLENCE...
KISACA YENİ BİR ŞEHİR

Fütürist-Avangart akımın doğasındaki mutlak şıklığı; detaylarındaki ayrıcalıklı ihtişam ile buluşturan STNBL
, eşsiz ortamı, ünlü Dj’lerin mutfağından çıkacak benzersiz müzik kalitesi ve hafta içi yer alacak sürpriz sanatçıların live performansları ile İstanbul gecelerine yepyeni bir açı getiriyor.

Gece hayatının müdavimlerinin özlediği, herkesin birbirine aşina olduğu, şıklık yarışlarının yaşanacağı, elit eğlence anlayışının sabahlara kadar süreceği STNBL, günümüz metropol kulüplerinin en özgün örneği.
STNBL; İstanbul kadar gösterişli, İstanbul kadar renkli, İstanbul kadar eğlenceli, İstanbul kadar büyüleyici, İstanbul kadar ihtişamlı ve gizemli…

Genç kuşağın başarılı mimarlarından GMG`nin ortağı Serhan Gürkan tarafından aylardır çizimleri ve tasarımı üzerinde çalışılan STNBL, dünyanın tanınmış gece kulüplerinin arasına girecek kadar iddialı dekorasyonu ile İstanbul’da bir ilke imza atmaya hazır.
STNBL’un genç ve başarılı yöneticileri Senem Çapa ve Cemal Yarar ise, İstanbul’un yüzyıllardır süren şaşasına ve ruhuna atıfta bulunmak adına, İstanbullu’ların özlemini duydukları elit bir eğlence ortamı yaratmanın heyecanını ve keyfini yaşadıklarını söylediler.

Pazar ve pazartesi günleri dışında haftanın beş günü saat 22:00 den 04:00’e kadar açık olan Nişantaşı’nın ilk ve tek gece klübü STNBL’da sınırsız kaliteyi yaşarken İstanbul hayatının içine dahil olmanın keyfini çıkartacaksınız.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT