Pepe Cafe - Pizzeria

Yeme İçme Kafe Pepe Cafe - Pizzeria

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı, Restaurant, CAFE

Adres: Ankara Caddesi Hobyar Mahallesi Dervişoğlu Sokak No: 5 Sirkeci Fatih İstanbul

Telefon: 0212 514 16 26 - 27

Web: http://www.pepeist.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Gücünü, bilgi birikimi insana hizmet anlayışından alan firmamız pepe, 20 yıllık bir tecrübenin yansımasıdır. Firmamız son 10 yıldır italyan mutfağından oluşan mutfak konseptleriyle hizmet vermektedir.

Pepe, odun ateşi kıvamında, orjinal italyan pizza fırınlarında napoli usulü elle açma pizzalar ve makarnalardan oluşan bir lezzet yelpazesine sahiptir..

Sürekli daha iyiyi arayan bir anlayışı benimseyen yönetim kadrosuyla marka bilinilirlik ve kalite hedeflerine odaklanmıştır. Personel kadrosunu, italyan mutfağı üzerine eğitim almış elemanlar oluşturmaktadır.

istanbulun tarihi yarımadası sirkecide konumlanan firmamız, tarihi dokuya uygun 100 yıllık yeni yerinde, yeni dekoru ile eskiyle yeniyi buluşturan konsepti ile yoluna devam etmektedir.

Lezzet üretiminde çağımızın en önemli sağlık sorunu olarak ortaya çıkan obezite sorununu göz ardı etmeyen firmamız tüm ürünlerinde minimum kalori içeren miktarlarda ürün gamı kullanmaktadır. Ürün çeşitliliğinde türkiyede kendini kanıtlamış partner firmalarla yol almaktadır.

Mutfağımızda öne çıkan lezzetler arasında ince hamur büyük boy açılan pizzalar ve italyan marka makarnaları bulunmaktadır.. Bu lezzetler yeni dünya fizyon mutfağı soslarıyla pekiştirilerek müşterilerimize sunulmaktadır..

Pizza ve makarna dışında farklı lezzetler arayan siz müşterilerimiz için türk damak tadına uygun ve aynı zamanda ekstra sos alternatifleriyle salata çeşitlerimiz, yaz sezonu iitibari ile yine kendine özel sosları ile et ve balık çeşitlerimizde beğenilerinize sunulacaktır.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT