Carlo Pizza

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı

Adres: Başakşehir 5. Etap Başakşehir İstanbul

Telefon: 0212 488 12 52

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Carlo Pizza ile Gerçek İtalyan Pizzası Artık Türkiye’de

İtalyan mutfağı denince ilk akla gelen birkaç yemekten biri olan pizza, gerçek kimliği ile artık Türkiye’de… Carlo Pizza, İstanbul’da açtığı ilk şubesi ile pizzanın gerçek tadını pizza sevenlerle buluşturuyor. Menüsünde şuanda 24 çeşit pizza bulunan ve yakın zamanda bu sayıyı 46’ya çıkarmayı planlayan Carlo Pizza, bu özelliği ile Türkiye’nin ilk gerçek “pizzeria”sı olma özelliğine sahip.

Türkiye’de de artık gerçek pizzayı, gerçek “pizzeria” da yemek Carlo Pizza sayesinde mümkün. İlk şubesini Nisan ayında İstanbul’da sade bir törenle açan Carlo Pizza, gerçek İtalyan pizzasının lezzetini, özgün bir pizzeria atmosferi içinde müşterileriyle buluşturuyor. Pizzasının ünü şimdiden yayılan Carlo Pizza’ya İstanbul’un her yerinden pizza severler gelmeye başladı bile. Mekanın orijinal konsepti, sıcak servisi ve müthiş pizzaları gelenlere muhteşem bir pizza keyfi yaşatıyor.

Genç bir girişimci olan, Bilgi Üniversitesi Ekonomi bölümü ve London School of Economics mezunu Tayfun Kürşat Tayfur’un kurduğu Carlo Pizza, ne soğuk plastik malzemelerin kullanıldığı küçük bir pizza dükkânı, ne de insanların içine girmekten korkacağı ağır bir İtalyan restoranı. Özgün ve sıcak atmosferiyle yakaladığı konsept ile Carlo Pizza, bütün Türkiye’de kaliteli, uygun fiyatlı ve gerçek İtalyan pizzası yenebilecek neredeyse tek mekan. Carlo Pizza’da müşterilere hali hazırda 24 farklı pizza çeşidi sunuluyor. Yakın bir gelecekte ise menüdeki pizza çeşidinin 46’ya çıkarılması hedefleniyor.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT