Carnival

Mutfak Türü: Bar, Uluslararası Mutfak

Adres: Asmalımescit, İstiklal Cad. Gönül Sok. No:11/13 Tünel Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 70 25

Web: http://www.carnival.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

2004 yılında açılan ve Asmalımescit, Gönül Sokak üzerinde canlı bir yaya yolunda bulunan Carnival Cafe&Restoran "Dünya Mutfağı" başlığı altında etnik yemek, müzik ve objeleri bir arada toplayarak bölgenin yapısına farklılık getiriyor.

Kimliğinde dinamizmi, lezzet kalitesini samimi ve aydınlık atmosferinde barındıran Carnival açık mutfak anlayışıyla da mekanının her metrekaresini müşterileri ile paylaşıyor. Bulunduğu sokakta açık alana konumlandırmış oldukları oturma gruplarında farklı lezzetler tadarken bölgenin hareketliliğini de yaşayabiliyorsunuz.

Carnival`ı diğer mekanlardan farklı kılan özelliği dünyanın dört bir yanındaki ülkelerin malzeme ve baharatlarından yola çıkılarak oluşturulmuş menüsünde Fas`tan "tajin"ler, Lübnan`dan "Tabouleh", İtalya`dan taze makarnalar, Tayland`dan "aromatik köriler", Mısır`dan "falafel", Japonya`dan "teriyaki" ve "noodle"lar ve Türk mutfağının eşsiz yöresel lezzetlerinin bir arada bulunabilmesi.
Sabah kahvaltısı ile başlayan gün öğlen ve akşamüstü çay/kahve çeşitleri ile devam ederken akşam yemeği ve bar olarak son buluyor.

Ağırlıklı olarak Güneydoğu Asya, Kuzey Afrika ve Akdeniz`e ait yapıyı, kültürü ve enerjiyi tabaklarınıza taşıyan Carnival aynı zamanda Tapas ve mezeleriyle özenle hazırlanmış şarap ve kokteyl menüsüyle de müşterilerine hizmet veriyor.

Carnival`ın menü düzenleyicisi Aysun Ünal`ın Londra`daki dört yıllık aşçılık eğitim ve tecrübelerinden yola çıkarak oluşturduğu mekan etnik mutfak kültürlerini ülke ülke inceleyerek; marine, pişirme ve sunma şekillerine bizzat tecrübe ederek birikimlerini Carnival`a aktarmasıyla meydana geldi.
Ana menüsünün yanı sıra günlük özel yemekleri, gurme çorbaları, vejeteryan "kiş"leri ve zeytinyağlıları ile de açıldığı günden bu yana çevre çalışanlarının da öğlen lezzet durağı Carnival`da menü iki koldan oluşuyor: Ana menü ve günlük özeller.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT