İstanbul Tekneleri

Yeme İçme Restoran İstanbul Tekneleri

Mutfak Türü: Deniz Ürünleri

Adres: Aytekin Kotil Caddesi İnci Ap.No:27/3 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 356 95 65

Faks: 0212 356 95 66

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Dostlarınızla, konuklarınızla Boğaziçi`nin eşsiz atmosferini bir gezi yada unutulmaz bir gecede hissetmek isterseniz İstanbul Tekneleri sizi bekliyor. Siz kaç kişi olduğunuza karar verin, ne istediğinizi belirtin gerisini yılların tecrübesiyle İstanbul Tekneleri çözümlüyor.

Özel talepler dışında saat 20.00-24.00 arası yapılan İstanbul Tekneleri gece turları, sizi mehtabın ışığında yakamozlarla dalgaların romansını izlemeye davet ediyor. Gezi programı İstanbul Boğazı`nda veya Adalar bölgesinde oluşturuluyor ve teknelerin kalkış yerleri isteğe göre Tarabya, Bebek, Arnavutköy, Beylerbeyi olarak belirlenebiliyor. Boğaziçi`ndeki gece turu programı İstanbul Boğazı`nın gece tüm güzelliğiyle izlenmesini sağlamak için kıyılara çok yakın bir seyirle ve yavaş bir hızla sürerek 4 saatlik bir geziden sonra kalkış noktasında bitiyor.

Adalar bölgesine yapılan turlarda yine belirtilen kalkış noktalarından hareketle İstanbul Boğazı`ndan Marmara`ya açılarak Adalar`a varıldığında en uygun yerde demir atılıp deniz ve mehtabı tüm muhteşemliğiyle izleyebiliyorsunuz. Bu doyumsuz manzaradan sonra dönüş yolculuğu başlıyor ve kalkış noktasında tur bitiyor. İstanbul Tekneleri gece turlarında konukların tercihine göre iki seçenek sunuyor. Dilerseniz İstanbul Tekneleri`nin yaz ayları boyunca çeşitli zamanlarda düzenlediği (Rakı, Roka, Balık) adlı düzenli gece turlarına katılabilirsiniz; dilerseniz düğün, toplantı gibi organizasyonlarda 1 kişiden 300 kişiye kadar oluşturacağınız gruplarla ve tamamen size özel tahsis edilmiş teknelerle ister yemekli, ister yemeksiz Boğaziçi`nin ve Adalar`ın keyfini yaşayabilirsiniz. İstanbul Tekneleri tamamen size özel olan toplu katılımlarınızda tercih ettiğiniz menü alternatiflerini sizinle birlikte oluşturuyor ve deneyimli catering servisiyle geniş bir yelpazede hizmet veriyor.

Gündüz turları saat 10.00-18.00 arasında düzenleniyor. Kalkış noktaları ve güzergah isteğe bağlı olarak gece turlarındaki gibi belirleniyor. Boğaziçi`ndeki gündüz turu programı, belirtilen hareket noktalarından başlıyor; İstanbul Boğazı`nın ve incileri olan yalıların tüm güzelliğiyle izlenmesini sağlamak için Asya ve Avrupa kıyılarına çok yakın bir seyirle ve yavaş bir hızla sürüyor. Bu arada konuklar özel olarak hazırlanmış brunch`larını alabiliyor ve isteyenler Boğaz`ın Karadeniz çıkışında çok temiz bir denize sahip Poyrazköy açıklarında yüzebiliyor. Bu sırada mangal ateşinde pişen etler veya balıklar da bu güzel turu tamamlıyor.

Adalar`a yapılacak turlarda belirtilen kalkış noktalarından hareketle İstanbul Boğazı-Marmara yoluyla Adalar`a varıldığında demir atılıyor ve dileyenler yüzerek deniz keyfi yapıyor. Teknenin barbeküsünde hazırlanan özel yemekler tadılıyor. Adalar tüm muhteşemliğiyle izlenerek dönülüyor ve kalkış noktasında tur bitiyor. Tercih ve kişi sayınıza göre değişen tekne alternatifleriyle ve kendinizin oluşturacağı menülerle deniz sefası yapmak istiyorsanız İstanbul Tekneleri ideal bir seçim.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT