La Torre Restoran

Yeme İçme Restoran La Torre Restoran

Mutfak Türü: Akdeniz Mutfağı,

Adres: Cengiz Topel Cad. No 39 Etiler Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 384 00 00

Faks: 0212 384 01 00

E Posta: reservations@latorre-restaurant.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 19, 2012

Le Méridien İstanbul Etiler, yeni La Torre Restoran’ı sunar…

Şehrin en yeni restoranı, şef Tarkan Özdemir tarafından yaratılan, bugüne dek keşfedilmemiş lezzetleri gün ışığına çıkartacak.

İstanbul’un yeni bir bakış açısıyla keşfedileceği, misafirlerini eşsiz bir konaklama deneyimine davet eden Türkiye’nin ilk Le Méridien oteli Le Méridien İstanbul Etiler bünyesindeki La Torre Restoran, şehrin en yeni ve iddialı restoranlarından biri olarak açılışını müjdeliyor.

Hem tasarımı hem de mönüsüyle “yeni bir perspektif”, özgün bir mutfak kültürü sunmaya hazır olan La Torre Restoran, genç ve yaratıcı Baş aşçısı Tarkan Özdemir öncülüğünde keşfedilmemiş pek çok lezzeti açığa çıkarıyor, misafirlerine imza niteliğinde deneyimler yaşatıyor.

Tatların, renklerin ve aromaların kusursuz biçimde bir araya geldiği restoran, Türk mutfağının Akdeniz, İtalyan ve Uzakdoğu esintileriyle tekrar yorumlanmasından oluşan farklı mönüsüyle sofistike ve bütünleşmiş bir yemek tecrübesi vaat ediyor. Felsefesini “keşfetmek” üzerine kuran Le Méridien, mutfak tutkusunu yaratıcı bir deneyime dönüştürerek; gezgin konuklarını, dünya mutfaklarında da bir seyahate çıkarıyor.

34 katlı binasında Boğaz ve şehrin ilham verici manzarasını sunan, uzun konaklamalar için tasarlanmış 18 rezidantial süiti içeren 259 konuk odasıyla kapsamlı bir çağdaş yaşam deneyimi vaat eden Le Méridien İstanbul Etiler Genel Müdürü Michael Schlueter, La Torre’nin açılışından duyduğu mutluluğu ifade etti: “Restoran’ın, hem uluslararası misafirlerimiz, hem de çevrede yaşayanlar tarafından çok beğenileceğine eminiz. La Torre, yeni bir damak deneyimi sunarak, bu canlı şehre yeni bir standart getirecek.”

Hem modern, hem sıra dışı olmayı başarabilen mönüsüyle dikkat çeken La Torre Restoran, otelin 4. katında yer alıyor. Otel dışından da ayrı girişi bulunan, vale hizmetiyle otel konuklarının yanı sıra, kent sakinlerini de bu tecrübeye davet eden restoranın kapalı bölümü 200, havuz başındaki açık terası ise 200 kişiyi ağırlayabiliyor. Gruplar için tercih edilen özel odaları ve bölümleriyle de La Torre, kahvaltıdan akşam yemeğine dek geniş bir yelpazede alternatifler sunuyor.

Şehrin yeni çağdaş sembollerinden biri olarak öne çıkan Le Méridien İstanbul Etiler, restoranı La Torre ile de konuklarına ilham verici bir deneyim yaşatıyor.

La Torre Restoran

Adres: Cengiz Topel Cad. No 39 Etiler İstanbul
Rezervasyon Tel: 0212 384 00 00
E-mail: reservations@latorre-restaurant.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT