Le Pain Quotidien Kanyon AVM

Yeme İçme Restoran Le Pain Quotidien Kanyon AVM

Mutfak Türü: Pastane, Vejeteryan Mutfağı, Kafe Türü, Uluslararası Mutfak, CAFE

Adres: Kanyon Alışveriş Merkezi Giriş katı No:140 B, Levent Şişli İstanbul

Telefon: 0212 353 06 77

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Lezzete ve kaliteye verilen değer…

Organik ekmekler, çorbalar, salatalar, makarnalar, iştah açıcı tartine ve muffin çeşitleri, kahvaltılıklar ve özel tatlılar… Yüzde yüz organik kahve çekirdekleri ile hazırlanan sıcak ve soğuk kahve çeşitlerinin yanı sıra farklı aromalardaki organik çaylar… Akdeniz sadeliğini ve doğallığını dekorasyonuna da yansıtan Le Pain Quotidien’deki tahta uzun masalarda aileniz ve arkadaşlarınızla günün tüm öğünlerini keyifle paylaşabilirsiniz.

Türkiye’de 2006 yılından bu yana misafirlerini ağırlayan Le Pain Quotidien, Belçikalı şef Alain Coumont`un yemeğe duyduğu tutkunun yanı sıra lezzete ve kaliteye verdiği önemin bir sonucu olarak yıllar önce hizmet vermeye başladı. Doğallık ve sadeliği ön planda tutan Le Pain Quotidien, tahta uzun masalarının etrafında misafirlerinin lezzetli kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerini paylaşmalarını hedefliyor.

Le Pain Quotidien Sözlüğü
Tartine: Organik buğday ekmek dilimlerinden hazırlanan açık sandviçler.
Organik Ekmek Sepeti: Tam buğday, 5 tahıllı, zeytinli, baget, flute (fındıklı-üzümlü) ekmek dilimlerinden oluşan ekmek sepeti.
Bruschetta: İtalyan Mutfağından gelen, üzerine zeytinyağı tuz ve karabiber eklenmiş sarımsaklı kızarmış ekmek.
Panini: Ufak ekmek anlamına gelen İtalyan sandviç ekmeği.
Meringue: Çırpılmış yumurta sarısı ve şekerden yapılan tatlı, beze.
Brioche: Bol tereyağı ve yumurta ile yapılan Fransız ekmeği.
Granola: Yulaf ve buğday taneleri, gevrek ve kuru meyve karışımı.
Granola Parfait: Yoğurt ve mevsim meyveleri ile sunulan granola.
Macaroon: Dövülmüş badem, şeker ve yumurta akı ile hazırlanan dışı gevrek içi yumuşak, küçük yuvarlak pasta.

“Taze,günlük ekmek” anlamına gelen Le Pain Quotidien’de, organik ekmekler, çorbalar, salatalar, makarnalar, iştah açıcı tartine ve muffin çeşitleri, kahvaltılıklar ile özel tatlılar bulunuyor.

Doğal ve her biri farklı lezzet sunan Le Pain Quotidien ekmeklerinin sırrı, taş ile öğütülmüş organik unun, doğal maya ile keten sepetlerde yavaşça mayalanarak, sonrasında sıcak fırınlarda pişirilmesi...

Tamamı organik un ile hazırlanan ekmeklerin içinde hiçbir katkı maddesi bulunmuyor.

Le Pain Quotidien’deki tüm organik ürünler belgeli.


Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT