Musa Ustam Ocakbaşı

Yeme İçme Restoran Musa Ustam Ocakbaşı

Mutfak Türü: Kebap-Et

Adres: İstiklal Cad. Küçükparmakkapı Sok. No:7 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 29 32

Faks: 0212 249 40 23

Web: http://www.musaustam.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012
Ocakbaşında kebap pişirmece oyunu...

Türkiye’nin en ünlü ocakbaşlarından biri olan Musa Ustam Ocakbaşı 30 yılı aşkındır aynı lezzetini koruyarak müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Musa Ustam yeni hazırladığı sitesi www.musaustam.com ile ocakbaşı kültürüne yeni bir soluk getirmiş. Sitede kebap pişirmece oyunu gerçekten çok güzel bir kurgu ile tasarlanmış ve eğlenceli olmuş. Hatta eğer ocakbaşına gitmek isterseniz kaça patlar kısmından masanızda ödeyebileceğiniz hesabı bile görebiliyorsunuz. Hala böyle zihniyette ocakbaşı sahiplerinin olduğunu görmek gerçekten çok güzel. Sitede en ilginç olanıda Musa Ustam’a nasıl gideceğinizi bir kamera yardımı ile Taksim’den başlayarak video halinde izleyebiliyorsunuz. Gerçekten bu siteyi hazırlayan ve hazırlatanlara binlerce teşekkür.

Grupların ve yabancı turistlerin tercih ettiği mekan 3 katlı olup her katı oda rahatlığı ortamı ile müşterilerine konforuda sunmaktadır. Beyoğlu’na gittiğinizde en iyi kebabı ve çöp şişi yiyebileceğiniz Musa Ustam yaptığı yenilikler ile ocakbaşı kültürünü en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT