Paper Moon

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı

Adres: Akmerkez Residence / Ulus Girişi Etiler Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 282 16 16

Faks: 0212 282 13 34

Web: http://www.papermoon.com.tr/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Adını,başrollerini Ryan O'Neal ve kızı Tatum O'Neal'in paylaştığı Paper Moon filminden alan bu seçkin resturant zincirinin kurucuları, Enricave Pio Rossi, ilk restaurantlarını 30 yıl önce Milano Via Baguetta No: 1’de açtı. Daha ozaman hızla değişen hayatta özdeşleşebilmek için hafif ve taze yiyecekler yaratarak mutfağı çağdaşlaştrmanın gerekli olduğu inancından hareket eden kurucu ekip, ilk Paper Moon'un büyük başarı kazanmasından sonra, 1989 yılında New York'ta açtığı ikinci restaurant ile Paper Moon'u uluslararası bir üne kavuşturdu. 1996 yılında ise, Akmerkez - İstanbul'da bir İtalyan - Türk ortak girişimi olarak üçüncü şubesini açtı.

Paper Moon İstanbul ve Ankara projesini daha önce Paper Moon New York'u tasarlamış olan Tony Chi & Associates hazırladı.

Kurucu ortakları arasında Akkök, Tekfen gibi Ülkemizin önde gelen kuruluşlarının bulunduğu işletmemiz Paper Moon (Akmerkez Lokantacılık Gıda San.ve Tic.A.Ş.) Ülkemiz için yiyecek içecek sektöründe yenilik ve hijyenik koşullarda kaliteli ürün sunmayı ilke edinmiştir.

Restaurantımız gündüz saat 12:00’dan gece saat 24:00’a kadar kesintisiz yemek ve içecek servisi yapmaktadır. Haftanın her günü açık olan Paper Moon günlük taze ve kaliteli ürünler temin ederek misafirlere sunar. Akdenizin zengin doğasının bizlere bağışladığı o muhteşem ürünlerin İtalyan mutfaklarında pişerek bulduğu sonsuz lezzeti, İstanbul ve Ankara'daki misafirlerimize, kaliteli, sağlıklı ve hijyenik bir Ortamda hazırlayıp sunmayı Paper Moon olarak ilke edindik.

İş çıkışında dostlarınıza merhaba diyerek içkinizi yudumlayabileceğiniz ferah bar ve cafemiz, veyahut iki farkli konsepte tasarlanmış yemek salonu ile farkimızı farklılığınızla bütünleştireceğiniz lezzetler dolusu tabaklarımızla buradayız.

Park Yeri Var

Kredi Kartı: Visa-Master

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT