Soho Teras

Mutfak Türü: Uluslararası Mutfak

Adres: İstiklal Caddesi Beyoğlu İş Merkezi (Teras) Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 77 82-83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 1, 2012

Beyoğlu`nun gözde mekanı Soho eğlencenin tadını yazlık mekanına taşındı. Beyoğlu İş Merkezi`nin en üst katında Adalar`dan Kız Kulesi`ne kadar geniş panoramasıyla Sohoteras yine Beyoğlu’na damgasını vuracağa benziyor. Akdeniz sıcaklığındaki mekan; yeni ambiansıyla sabahları brunch`ları, lezzetli akşam yemekleri ve doyasıya müziğin adresi.

Sohoteras bilinen dekorasyon anlayışına yeni bir soluk getirdi ve teras katında konforlu, rahat oturma "chill out" konseptini yarattı. Farklı çizgilerdeki bölümleriyle dikkat çeken Sohoteras`ta Fas Marakeş tarzının çizgileri görmek mümkün. 120 kişilik oturma kapasitesine sahip mekan pembeler, morlar, lilalarla romantik bir havaya bürünüyor.

İtalyan, Fransız, İspanyol mutfaklarının harmanlandığı Sohoteras`da afrodizyak lezzetler dikkat çekiyor. Farklı lezzetlerle dikkat çeken mönünün iddialı yemeklerinin başında; Yulaflı Schnitzel, Brokoli Yatağında Pesto Soslu Bonfile, İspanyol usulü sosla hazırlanmış jumbo karides, Sepette Levrek geliyor.

Limitsiz eğlencenin yaşandığı Sohoteras`da `70`ler, `80`ler, cazy house, funky-groovy house, afro-latin, disco, etnik ve tribal dünya müziklerini Boğaz`ın muhteşem manzarası eşliğinde dinleyebilirsiniz. Bu yaz lezzetli yemek yemek, çılgınca eğlenmek ve manzaranın keyfine varmak istiyorsanız Sohoteras yine vazgeçilmez adresiniz olacak. Sohoteras`ta yemek çekleri ve kredi kartları geçerli, grupların rezervasyon yaptırması yararlı olur.

Park Yeri Yok

Kredi Kartı: Bütün Kartlar Gecerli

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT