Geleneğin Peşinde

Tarihler: 30 Eylül 2014 Salı ~ 30 Kasım 2014 Pazar

Firma: Tergan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2014 ~ Kas 30, 2014

Çocukluğunuzu hatırlayın. Her bayram sabahı başucunuzda yeni ayakkabılarla uyandığınız o mutlu ve heyecanlı günlere geri dönmek istemez misiniz?

Ayakkabı ve çanta modasının öncü markası olan Tergan, bu bayramda da eski günlerdeki gibi yeni bir ayakkabının vereceği heyecanı ve mutluluğu yaşamak isteyen kadın ve erkeklere yeni sezon koleksiyonlarıyla cevap veriyor.

Koleksiyonda bulunan farklı topuk boylarındaki deri ayakkabıların yanı sıra, Oxford modeller ve her tarza uyan spor ayakkabılar bulunuyor. Bordo, kahverengi, siyah, lacivert gibi renklerin yanı sıra ayakkabılardaki fiyonk, taş işlemeler, krokodil baskı ve desenli dokular kadınların stillerine şıklık katıyor.

Erkek ayakkabılarında ise her tarza uyum sağlayan ve klasikten vazgeçemeyen erkeklere hitap eden deri ve Oxford ayakkabıların dışında spor şıklık isteyen erkeklere deri ya da süet daha spor modeller sunuluyor.

Aynı zamanda Tergan koleksiyonlarında ayakkabılarınızla mükemmel uyumu yakalayan çantalar, bayram da seyahate çıkacaklar için farklı seyahat çantaları ve deri aksesuar grupları bulunuyor.

Tergan bu bayram herk esin buluşma noktası oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT