Spor Alışverişinin Adresi Decathlon’la Bu Yaz Sporun Tadını Çıkarın!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Spor Alışverişinin Adresi Decathlon’la Bu Yaz Sporun Tadını Çıkarın!

Tarihler: 26 Haziran 2012 Salı ~ 26 Ağustos 2012 Pazar

Firma: Decathlon

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 26, 2012 ~ Ağu 26, 2012

Her yaşa göre mayolar, terlikler, havlular, güneş kremleri, gözlükler, dalış, surf, yüzme, yelken, kano-kayak, tekne-yat ekipman, giyim ve aksesuarları, açıkhavaya uygun spor ürünleri, çadırlar, şapkalar, ayakkabılar, güneş ışınlarından koruyan tekstiller, bavullar, sırt çantaları ve yaza dair daha pek çok ürün spor aılışverişinin en eğlenceli adresi Decathlon’da!

İstanbul Forum, İzmir Optimum ve Ankara Kent Park AVM’lerinde dev mağazalarıyla hizmet veren Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon’da yok yok! Yüzmede surf’e, fitnesstan trekkinge, tenisten basketbola,futboldan baskete, dağcılıktan balıkçılığa kadar 60 farklı spor dalında spor ekipmanını, tekstili ve aksesuarı Decathlon’da bulabilirsiniz. Spor alışverişini hiç olmadığı kadar zevkli kılan Decathlon’un en büyük özelliği, en yenilikçi ve en kaliteli spor ekipmanlarını mümkün olan en düşük fiyatlarda sunuyor olması! Decathlon, amatörden profesyonele, her bütçeye uygun yenilikçi ve kaliteli spor ürünleri ile sporu herkes için ulaşılabilir ve cazip kılıyor!

Buz Cantasi: 59.90 TL Piknik malzemelerini soğuk tutan bir çanta arayanlar için tasarlanmıştır.

Rahat ve çok bölmeli soğutucu çanta.

Quechua 2 saniyede açılan çadır: 94.90 TL: Tek kişilik, kolay taşınabilen, az yer kaplayan bir çadır arayanlar için tasarlanmıştır.1 salon, çabuk kurulum

Arpenaz sandalet:36.90 TL: Az engebeli arazilerde kullanmak için tasarlanmıştır. Daha fazla konfor için EVA taban. Ayaklarınızı kuru tutan deri malzeme.İyi yol tutuşu için tırtıklı 2 mm. kauçuk taban.

Mayu sandalet: 84.90: Bayanlar için ideal rahat sandalet. 2 mm. tırtıklı PU taban engebeli arazilerde rahatlık sağlar. EVA ara taban darbe emişi ve konfor katar.

FORCLAZ 60 SYMBIUM ACCESS sırt çantası: 299.90TL: UZUN DOĞA YÜRÜYÜŞLERİ ve TREKKING yapan ve içine rahatça ulaşabileceği çanta arayanlar için tasarlanmıştır. Eşyalarınızı çantanızı çıkarmadan alın! 61 litre / 2,10 kg. Ayarlanabilen sırt kısmı. Hareket özgürlüğü. Air Cooling havalandırmalı sırt.

Forclaz 50 sırt çantası: 99.90 TL : Doğa yürüyüşü ve seyahatler için pratiktir.49 litre / 1,3 kg

FORCLAZ 900 POLO TİŞÖRT: 59,90 TL

ARPENAZ 100 GÖMLEK: 39,90 TL

S20° BASIC UYKU TULUMU:21,90 TL Taşıması ve kullanması kolay, her koşulda kullanılabilecek bir uyku tulumu arayanlar için ideal! Ilık havalarda yapılan kamplarda kullanmak üzere tasarlanmıştır.Fermuarsız ve kolay kullanılan tulum 20°C için idealdir. 120 g/m² yoğunlukta dolgu.12 farklı renkte. S20 Basic uyku tulumu toplandığı zaman bir yastık kadar küçük olur ve rahatlıkla taşınabilir.

Mini badmington seti-ARTENGO SET DISCOVER:18,90 TL
ARTENGO SET FUNYTEN:31,90 TL
Squash raketi: ARTENGO 700P RAKET:29,90 TL
Tenis raketi: Babolat AEROPRO DRIVE RAKET:437,00 TL
ESSENTIEL VALİZ : 69,90 TL
MY TOP ASKILI TİŞÖRT:16,90 TL
Sunrise kayak:Gölde, nehirde veya denizde kano veya kayakl yapanlar için tasarlanmıştır.

Çok işlevlidir, başlangıç seviyesi için idealdir. Çok sağlamdır, sağa sola oynamaz, rahat ayak bölümü. Nehirde daha rahat ilerlemeyi sağlayan özel tasarım yan kısımlar. Önde ve arkada lastik fileler.

Bodyguard 500: 159.90TL Düzenli olarak su sporları yapanlar için tasarlanmıştır.

Ergonomik ve kavraması kolay tahta düzenli olarak su sporları yapanlar için üç kez dünya şampiyonu olan Nicolas Capdeville ile geliştirilmiştir.Yüksek yoğunluğa sahip polietilen taban. Dalgalara tutunma kalitesi yüksektir.

Pioneer dalış elbisesi: 399 TL Ilık sularda tüplü dalış yapanlar için tasarlanmıştır.

Giyip çıkarması kolay dalış elbisesi .Uzun fermuarlı açma-kapama sistemi sayesinde giymek ve çıkarmak kolaydır.Ayak ve el bileklerinde su geçirmezliği arttıran ilave bölümler .Kol ve bacaklar güçlendirilmiştir. Diz, omuz ve dirsek bölgelerinde koruma mevcuttur.

FLP 700 Palet: 79.90 TL:Tüplü dalış ve sualtı keşif yapanlar için tasarlanmıştır.

Efor/ verim arasında uyum. Az eforla çok performans elde edilebilen palalar. Farklı kalınlıklarda ergonomik ayaklık. Giyip çıkarması çok kolaydır.

Havlu panço:49.90 TL Su sporları için tasarlanmıştır.Plajda kolayca üstünüzü değiştirmek için !
Terlik: 34.90TL KK65 ŞİŞME BOT SETİ: 159 TL
PALET MASKE ŞNORKEL SETİ:84.90 TL

Az yer kaplayan, hızlı kuruyan, renk renk cep havlular: 9.90 TL - İşte cep havlunuz!Az yer kaplayan ve taşıması kolay bu hafif havlular son derece yumuşak ve suyu emerek hızlıca kurur.

Bikini: 19.80 TL- Bu ürün laboratuarda ve sahada birçok sporcu tarafından test edilmiştir ve testerların tamamı tarafından kumaşının sağlamlığı, su içerisinde hareket serbestliği sağlaması yönünden beğeni toplamıştır. Vücuda oturur, kaymaz. Ön kısmı çift kat kumaş.

%100 pamuk plaj havlusu: 49.90 TL - Su sporları yapanlar için tasarlanmıştır.Pamuğun doğal rahatlığı!

Bone: 10.90 TL - Su sporlarında kullanmak üzere tasarlanmıştır.Koruma garantili bone. Silikon : çok yumuşak yapısı kuıllanıcının kafa yapısına göre şekil alır. Su geçirmez, klora dayanıklıdır

Buz çantası: 59.90 TL - Malzemeleri soğuk tutan bir çanta arayanlar için tasarlanmıştır.Rahat ve çok bölmeli soğutucu çanta.Rahat ve çok bölmeli soğutucu çanta.Test koşullarında, 5°C'den 15°C'ye 6 saat 50 dakikada geçti.

Bavul: 69.90 TL

Kadın atlet: 16.90 TL

Dinamolu su altı feneri: 19.90 TL - Sualtı keşif yapanlar için tasarlanmıştır. 5 metreye kadar su geçirmez !

Su altı gözlüğü: 11.90 TL - Havuzda hobi olarak yüzenler için tasarlanmıştır.Düşük fiyatla kalitenin buluştuğu gözlük !Esnek askıları sayesinde kullanıcının yüz yapısına mükemmel uyum sağlar. Kırılmaz camlar buğu tutmaz ve UV geçirmez, net görüş sağlar.Geniş camlar (numaralı da kullanılabilir) ve ayarlanabilen burun kısmı.

Şişme bot seti: 159 tl - Denizde veya nehirde kullanmak üzere şişme bot arayanlar için tasarlanmıştır.Pompa, çanta ve kürek dahil şişme bot set.1 oturma bölümü, 1 güvenlik bölümü + şişirilebilen alt.

Bodyboard tahtası: 159.90 TL - Ergonomik ve kavraması kolay tahta düzenli olarak su sporları yapanlar için üç kez dünya şampiyonu olan Nicolas Capdeville ile geliştirilmiştir. Yüksek yoğunluğa sahip polietilen taban. Polietilen çekirdek, fiberglas stringer . Dalgalara tutunma kalitesi yüksektir.

Palet: 239.90 TL - Etkili ve yumuşak paletin rahat ayak kısmı sayesinde enerjinizi boşa harcamazsınız!

Palet 2: 79.90 TL - Az eforla çok performans elde edilebilen palalar

Palet maske şnorkel seti: 84.90 TL - Paletle dalış yapanlar için tasarlanmıştır.Konforlu Sport set.

Erkek gomlek: 39.90 TL - Yürüyüş ve normal kullanımlarda giymek üzere konforlu gömlek arayanlar için tasarlanmıştır.Pamuğun yumuşaklığına ve polyesterin teknik özelliklerine sahip çabuk kuruyan düz kesim gömlek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT