100 Milyonuncu Ziyaretçi’sini Hayalindeki Tatile Gönderiyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi 100 Milyonuncu Ziyaretçi’sini Hayalindeki Tatile Gönderiyor

Tarihler: 13 Mayıs 2014 Salı ~ 31 Mayıs 2014 Cumartesi

Firma: İstinyePark

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 13, 2014 ~ May 31, 2014

Ziyaretçilerine sunduğu farklı etkinlikler ve kendilerini özel hissettiren ayrıcalıklarla bir ‘Mucizeler Parkı’ yaratan İstinyePark, bir mucizeyi daha gerçeğe dönüştürüyor ve ‘100 milyonuncu ziyaretçi’sini hayallerindeki tatile çıkarıyor! İstinyePark’ın kapısından Mayıs ayında girecek olan şanslı ‘100 milyonuncu ziyaretçi’, hep hayalini kurduğu, ‘Bir gün mutlaka gitmek istiyorum’ dediği seyahati gerçekleştirebilecek.

Özel günlerde ziyaretçilerine kendilerini özel hissedecekleri bambaşka deneyimler sunmayı amaç edinen İstinyePark, 100 milyonuncu ziyaretçisi için de bu geleneği bozmuyor ve kendini ‘mucizenin bir parçası’ gibi hissedeceği rüya gibi bir tatilin anahtarını sunuyor.

Dünyaca ünlü markaları ilk kez Türkiye’ye kazandırarak sektörün geleceğine yön veren İstinyePark, Mayıs ayı içinde beklediği 100 milyonuncu ziyaretçisini, ‘Bir gün mutlaka gideceğim’ diye beklediği, hayallerini süsleyen tatile, sevdiği bir kişiyle birlikte götürecek. Her yıl katlanarak artan ziyaretçi sayısını, 6. yılında ‘100 milyon’a ulaştırmayı başaran İstinyePark, Mayıs ayında AVM’nin ‘ana kapısı’ndan giriş yapan şanslı ziyaretçisine, ‘hayallerindeki tatili’ hediye ederek, yaşattığı eşsiz deneyimlere bir yenisini ekleyecek.

Aralarında Türkiye’ye ilk defa gelen lüks markaların yanı sıra yaklaşık 300 yerli ve yabancı markayı buluşturan marka karmasıyla tüm ziyaretçilerine geniş bir yelpaze sunan İstinyePark, 6. yılında da dünyaca ünlü markalar ve benzersiz etkinlikleriyle, ziyaretçilerine özel zamanlar yaşatmaya devam ediyor.

www.istinyepark.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT