20 TL'nin Altında Ürünlerle Pratik Çözümler

20 TL'nin Altında Ürünlerle Pratik Çözümler

Alışveriş Alışveriş Rehberi 20 TL'nin Altında Ürünlerle Pratik Çözümler

Tarihler: 14 Şubat 2018 Çarşamba ~ 14 Nisan 2018 Cumartesi

Firma: Koçtaş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2018 ~ Nis 14, 2018

Koçtaş, yaşam alanlarında geçirilen zamanı daha da keyifli hale getirecek hem uygun fiyatlı hem de pratik çözüm önerileri ile hayatı kolaylaştırıyor.

Eşyaların yerleştirme ve saklama çözümleri yaşam alanlarının düzenli tutulmasında önemli rol oynuyor. Az kullanılan eşyaları saklamak için dekoratif sepetler; yatak odalarında makyaj malzemesi düzenleyici kullanarak daha çok yer ve zaman kazanmak mümkün. Ortamdaki nem dengesini koruyacak akıllı çözümler ise yaşam kalitesinin artırmaya yardımcı oluyor.

Evini güzelleştirmek isteyenlerin ilham kaynağı Koçtaş, düşük maliyetli çözüm önerileri ile hayatı kolaylaştırıyor. Koçtaş’ın 20 TL altındaki ürünleriyle yaşam alanlarında küçük dokunuşlarla büyük değişimler yaratabilirsiniz.

Pratik kullanımlı büyük makyaj malzemesi düzenleyici 29,99 TL yerine 19,99 TL’lik; kırmızı, kahverengi ve krem renk seçenekleriyle fiyonklu mini sepet ise 14,99 TL’lik fiyatıyla Koçtaş mağazalarındaki yerini alıyor. Ortamdaki nem dengesini koruyan kalorifer suluğu 4,99 TL’lik, ayarlanabilen yüksekliği ile radyatör kurutmalık ise 19,99 TL’lik fiyatıyla satışa sunuluyor.

20 TL altındaki ürünler ile evinde pratik çözümler uygulamak isteyenler, Koçtaş mağazalarını ve koctas.com.tr internet mağazasını ziyaret edebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT