2014 Sonbaharı İçin Göz Alıcı Koleksiyon

Alışveriş Alışveriş Rehberi 2014 Sonbaharı İçin Göz Alıcı Koleksiyon

Tarihler: 13 Ağustos 2014 Çarşamba ~ 13 Ekim 2014 Pazartesi

Firma: Salvatore Ferragamo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 13, 2014 ~ Eki 13, 2014

Sofistike ve özgün tasarımlarının yanı sıra detaylara verdiği önem ile her dönem moda tutkunlarının vazgeçilmezi olan Salvatore Ferragamo, 2014-2015 Sonbahar Kış sezonunda doku ve renk oyunlarıyla kadınlar için göz alıcı bir koleksiyon sunuyor.

Şaşırtıcı doku ve silüetlerin ağırlıkta olduğu koleksiyon, renk geçişleriyle dikkat çekiyor. Massimiliano Giornetti’nin kreatif direktörlüğündeki Salvatore Ferragamo modaevinin stil kodlarının mükemmel bir birleşimi olan koleksiyonda, preslenmiş örgüler ve jakarlar birbirine geçerek daha önce varolmayan dokular yaratılıyor.

Sıcak ve davetkar tasarımların koyu renkleri arasındaki transparan geçişler, koleksiyona romantik bir hava katıyor. Koleksiyonun hit parçaları arasında kabarık hacimli pelerinler, zarafetleriyle göz alan dik yakalı ince elbiseler, pileli eteklerle kombinlenen mohair kazaklar ve kalın kabanlar yer alıyor. Koleksiyonda siyah, kahve, çikolata, kum ve camel gibi renklere parlak kırmızılar, amber, gri ve bronz tonları eşlik ediyor.

Salvatore Ferragamo 2014-2015 Sonbahar Kış Kadın Koleksiyonu’nda yer alan aksesuarlar, tasarımlar arasında dengeleyici bir rol oynuyor. Kısa botlar ve krokodil derisi topuklu sandaletler renkleriyle tezatlık yaratırken, metalik tonlardaki çantalar ve kürklü büyük çantalar öne çıkıyor. Daniela Villegas işbirliğiyle metal ve doğal materyallerin fantastik kombinasyonlarından hazırlanan aksesuarlar ise koleksiyonun dönüşüm temasını güçlendiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT