Açık Kulak Seste Yeni Zirve: Huawei FreeClip C-köprülü Tasarım

Açık Kulak Seste Yeni Zirve: Huawei FreeClip C-köprülü Tasarım

Alışveriş Alışveriş Rehberi Açık Kulak Seste Yeni Zirve: Huawei FreeClip C-köprülü Tasarım

Tarihler: 15 Ocak 2024 Pazartesi ~ 15 Nisan 2024 Pazartesi

Firma: Huawei

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2024 ~ Nis 15, 2024

Huawei, HUAWEI FreeClip'in tanıtımı ve çığır açan C-köprüsü Tasarımı ile açık kulak kulaklıklarının dünyasını yeniden şekillendiriyor. Bu yenilikçi klipsli mekanizma, tüketici ses pazarında konfor, stil ve işlevselliği yeniden tanımlamaya hazırlanıyor.

Açık kulak kulaklıkları, geleneksel kulak içi seçeneklere alternatif arayan kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayan niş bir kategoriyi oluşturuyor. Huawei, mevcut açık kulak seçeneklerinin sınırlamalarının farkında ve pazarda onu farklı kılan ikonik C-köprüsü Tasarımına sahip HUAWEI FreeClip'i oluşturmak için yıllarca araştırma ve geliştirmeye yatırım yaptı.

Formda kalmak için tam formunda: Hareket Edin, Sallanın, Ama Kulaklığınız Sabit Kalsın HUAWEI FreeClip, güvenli uyum, ter direnci ve konforu bir araya getirerek fitness tutkunlarına hitap ediyor. C-köprüsü tasarımı, optimize edilmiş 11 derecelik eğim açısı ile her biri yalnızca 5,6 g ağırlığında bir Ni-Ti bellek teli çekirdeği kullanıyor. Dünya çapında 10.000'den fazla insan kulağından toplanan verilerle titizlikle üretilen HUAWEI FreeClip, zorlu egzersizler sırasında güvenli bir şekilde yerinde kalıyor. IP54 dereceli suya ve tere dayanıklılık sertifikasına sahip olan ürün, kullanıcılara ses kalitesinden ödün vermeden fitness hedeflerine ulaşmaları için dayanıklılık sağlıyor.

Ofiste: Odaklanın ve İş Birliği Yapın HUAWEI FreeClip, iş birliğinin önemli olduğu ofis ortamları için açık kulak ses konsepti sunuyor. Bu, kullanıcıların müziğin keyfini çıkarırken çevrelerinin farkında olmalarını sağlayarak spontane iş birliğini ve ulaşılabilirliği teşvik ediyor. İnce profiline rağmen C-köprüsü Tasarımı, akıllı gürültü önleyici aramalar ve akıllı hareketler dahil olmak üzere temel teknolojileri barındırıyor. HUAWEI FreeClip, 36 saatlik olağanüstü pil ömrü ve yenilikçi sol-sağ kulak tanıma özelliği ile kesintisiz ofis iletişimi için ideal bir yardımcı.

Fashion Forward: Her Kıyafet ve Duruma Uygun Stil Huawei'in Fashion Forward stratejisinin bir parçası olarak HUAWEI FreeClip, her kıyafeti zahmetsizce tamamlayan iki şık renk seçeneğiyle sunuluyor. Moda ve teknolojinin bu birleşimi, kullanıcıların ofisten spor salonuna veya sosyal bir etkinliğe sorunsuz bir şekilde geçiş yapmasını sağlayarak HUAWEI FreeClip'i her durum için çok yönlü bir aksesuar haline getiriyor.

İster güvenilir bir egzersiz arkadaşı arayan bir sporcu, ister iş birliğine dayalı modern ofiste gezinen bir profesyonel veya şık bir ses aksesuarı arayan modayı takip eden bir birey olun, HUAWEI FreeClip konfor, işlevsellik ve şıklığın benzersiz bir karışımını sunuyor.

Siyah ve mor renklerde ön satışa sunulan HUAWEI FreeClip kulaklıklar 4.999 TL fiyatla ve vade farksız 3 taksit fırsatıyla HUAWEI Online Mağaza üzerinden satın alınabilir. Kulaklıkların fiyatına 1 yıllık kayıp kulaklık desteği ve Watch Fit Mini kazanma şansı da dahil. Ön sipariş süresince HUAWEI ayrıca sepette 500 TL ek indirim de yapıyor ve AFC400PR kodu kullanılarak 400 TL daha indirim sağlanıyor. Ayrıca WATCH GT 4 ile alımda FreeClip 1.500 TL indirimli sunuluyor.
https://consumer.huawei.com/tr/headphones/freeclip/buy/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT