Amway’den Bir İlk! Mineral Sticks

Alışveriş Alışveriş Rehberi Amway’den Bir İlk! Mineral Sticks

Tarihler: 03 Ocak 2013 Perşembe ~ 03 Mart 2013 Pazar

Firma: Amway

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 3, 2013 ~ Mar 3, 2013

Amway sizleri yepyeni bir gıda takviyesi ile tanıştırıyor: Mineral Sticks. Magnezyum ve çinko içeren seçenekleri ile hazır granüllerden oluşan stickler, tablet yutmakta güçlük çekenlere oldukça pratik bir seçenek sunuyor. Suya gerek olmadan hareket halindeyken de alınabilen Mineral Sticks, beslenme desteğine bambaşka bir yenilik getiriyor.

Mineral Sticks, Amway’in beslenme destek ürünleri arasındaki en yeni ürünü. Magnezyum ve çinko ihtiyacınızı karşılamaya yönelik hazır granüller halinde sunulan Mineral Sticks, beslenme desteğinde farklı bir kullanım şekli kazandırıyor. Tablet yutmakta güçlük çekenlerin kolaylıkla tüketebileceği bu ürünler, suya gerek olmadan hareket halindeyken de alınabiliyor.

İşte, hareket halinde veya alışverişteyken, nerede olursak olalım, her zaman ihtiyaç duyduğumuz hayati bir mineral olan magnezyum, kaslarımızın ve sinirlerimizin çalıştığı her aktivitede gerekli. Aynı zamanda kalp fonksiyonlarının düzgün çalışmasında da etkili bir mineral. Yoğun bir yaşantı, spor ve stres ise magnezyuma olan ihtiyaç düzeyimizi arttırabiliyor. İşte Amway Mineral Sticks Magnesium, günde 1 poşet önerilen kullanımı ile bu ihtiyacınızı gideriyor; limon aromasıyla da size ferahlık veriyor.

Çinko ise bağışıklık sistemini güçlendiren; cilt, saç ve tırnakların yenilenmesine yardımcı olan bir başka önemli mineral. Amway Mineral Sticks Zinc de özellikle kış mevsiminin kendini yoğun olarak hissettirdiği bugünlerde soğuk algınlığına karşı oldukça etkili bir destek sağlıyor; .günümüzün 7x24 temposunda, stresli yaşam tarzının etkilerini ve zararlarını sınırlamak için ferahlatan portakal/mandalina aroması ile size yardımcı oluyor.

Amway Mineral Sticks; hem içeriği, hem pratik tüketim şekli hem de taşıma kolaylığı ile soğuk kış günlerindeki yoğun temponuzda en büyük destekçiniz olacak.

www.amway.com.tr

Mineral Sticks Magnesium (1,5 gr x 30 poşet): 42,47 TL
Mineral Sticks Zinc (1,5 gr x 30 poşet): 42,47 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT