Anneler Günü İçin Yataş’tan Çok Özel Bir Kampanya

Alışveriş Alışveriş Rehberi Anneler Günü İçin Yataş’tan Çok Özel Bir Kampanya

Tarihler: 10 Nisan 2013 Çarşamba ~ 12 Mayıs 2013 Pazar

Firma: Yataş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2013 ~ May 12, 2013

En değerli varlıklarımıza, annelerimize verebileceğiniz en güzel hediye, içten bir ‘Seni seviyorum’ ve kocaman bir öpücük olsa da gelin bu Anneler Günü’nde annenizi Yataş’ın keyfi tüm yıla yayılan yatak örtüsü, nevresim takımları, yastık ve yorganlarıyla mutlu edin.

Gönlünüzün sultanı annenizi, yumuşacık yastıklarda mışıl mışıl uyutacak, yorganlarla sıcacık tutacak, renk ve desenleriyle kendine hayran bırakacak hediyeler, Yataş’ta sizi bekliyor.

Yataş’ın birbirinden güzel ve kullanışlı tasarımlarıyla dikkat çeken ev tekstil ve uyku ürünleri, Anneler Günü’ne özel fırsatlarla sunuluyor.

Yatak örtülerinde ve nevresim takımlarında %40 indirim

Annesine Yataş’tan, renk ve desenleriyle kendine hayran bırakan nevresim takımları ve yatak örtüleri almak isteyenler, yüzde 40 indirim fırsatından faydalanabiliyor.

Climarelle serisi yastık ve yorganlarda indirim fırsatı

Anneler Günü Kampanyası kapsamında %25 indirim uygulanan Dacron Climarelle Cool ve Climarelle yastık ve yorganlar, annesine yıl boyunca sağlıklı uyku hediye etmek isteyenlerin tercihi oluyor.

Yataş, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlar…

Anneler Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT