Anneler Günü’ne Özel En Renkli Ürünler ve İndirimler Philips’te

Alışveriş Alışveriş Rehberi Anneler Günü’ne Özel En Renkli Ürünler ve İndirimler Philips’te

Tarihler: 08 Mayıs 2013 Çarşamba ~ 12 Mayıs 2013 Pazar

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2013 ~ May 12, 2013

Anneler Günü’nün gelmesiyle hayatımızın en özel insanına hediye alma telaşı başladı. O’na alacağınız hediye ile hem ona olan sevginizi ifade etmek, hem de hayatını kolaylaştırmak isterseniz, Philips’in günün her anında annenize eşlik edecek indirimli ve sürprizli hediye alternatiflerine mutlaka göz atmalısınız.

Annelerin en güzel salataları Kırmızı Philips Salata Ustası ile doğrayıcıdan tabağa
Philips’in birkaç saniye içinde tüm şekil ve boyutlarda mükemmel sonuçlar sunan Salata Ustası, kırmızı rengiyle Anneler Günü için renkli bir alternatif sunuyor. Philips Salata Ustası HR1388, annenizin salata yapmaya ayırdığı vakti kısaltacak ve kırmızı rengiyle de mutfağına renk katacak. Tüm salata malzemesini estetik ve isteğe uygun şekilde doğrayan, mutfağı kirletmeyen, geniş haznesiyle birçok farklı malzemeyi bir arada kullanmayı sağlayan ve kısa sürede salatayı hazırlayan Philips Salata Ustası HR1388, kesilen malzemeyi direkt olarak salata kabınızın içine aktarıyor ve servise hazır hale getiriyor. 200W’lık güçlü motora, doğrama, dilimleme ve jülyen, parmak patates için 6 farklı bıçağa ve geniş besleme borusuna sahip Philips Salata Ustası HR1388, bulaşık makinesinde yıkamaya uyumlu parçalarıyla da annenizin favori yardımcısı olacak. Philips Salata Ustası HR1388, 199,90TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Çorbayı Philips Çorba Ustası yapsın, annenizin elleri yorulmasın
Çorba, reçel, komposto ve smoothie (meyve kokteyli) hazırlamayı son derece kolay hale getiren Philips Çorba Ustası HR2200 ile anneniz dakikalarca tencere başında beklemek derdinden kurtuluyor ve süzme çorbalar için malzemeleri bütün olarak atabiliyor. Ayrıca süzme mercimekten şehriyeli mercimek çorbasına, Türk mutfağının lezzetli çorbalarını karıştırma derdi olmadan hazırlayabiliyor. Philips Çorba Ustası HR2200, 1,2 L’lik geniş haznesiyle 4-6 porsiyon çorba hazırlamak için ideal... Kendi kendini temizleyebilen Çorba Ustası, yiyecekleri 40 dakika boyunca sıcak tutma fonksiyonuyla da oldukça kullanışlı. Philips Çorba Ustası HR2200, 269,90TL’den satışa sunuluyor.

Philips PowePro Elektirikli Süpürge sayesinde temizliğe az, annenize çok enerji
Sizin ve sevdiklerinizin hayatına kolaylık katmak için sürekli çalışan Philips, yeni torbasız siklon teknolojisi PowerCyclone ile kesintisiz yüksek emiş gücünü kolay kullanımla birleştirdi. PowerPro serisine özel PowerCyclone teknolojisi sayesinde, hava süpürge içerisindeki hareketini minimum engelle karşılaşarak sürdürüyor ve böylece motorun sağladığı yüksek emiş gücünde kayıp yaşanmıyor. Bu teknolojinin sağladığı filtresiz toz ayırma sistemi sayesinde kendi temizliği de oldukça sorunsuz ve kolay olan PowerPro’nun kırmızı modeli FC8760, 2000W motor ve tam 360W emiş gücüne sahip. Annenizin ev temizliğinde sağ kolu olmaya aday FC8760 PowerPro’nun fiyatı ise Anneler Günü’ne özel indirimli olarak 499,90TL.

Anneler Günü’ne Özel Philips Azur Ütüler şimdi hem indirimli hem de ısıya dayanıklı saklama kabı hediyeli!
Her şeyin olduğu gibi ütünün de en iyisini hakeden anneniz için dünyanın 1 numaralı ütü markası* Philips, özel bir Azur Ütü serisi üretti. Rengarenk tasarımlarıyla dikkat çeken Philips GC4845 ve GC4860 Azur Ütüler, ısıya dayanıklı özel kutuları sayesinde sıcakken bile anında kaldırılıp saklanabiliyor, 200g’a varan şok buhar özelliği ve SteamGlide tabanıyla annenizin hayatını kolaylaştırıyor. Üstelik Philips GC4860 modelinde bulunan otomatik kapanma özelliği, ütüyü açık unutma derdine son veriyor. Anneler Günü’ne özel Philips Azur Ütüler, sürpriz indirimlerle satışa sunuluyor.

Philips’in tüm hassas kumaşları yakmadan ve bozmadan ütüleyen Akıllı Ütüsü GC9245 de Anneler Günü için özel olarak indirimli... Akıllı Çip adı verilen ve ısı ayarını ortadan kaldıran bir teknolojiye sahip Philips Akıllı Ütü GC9245, buharın ütü tabanından çıkana kadar her zaman en uygun sıcaklıkta kalmasını sağlıyor, ütünüzün ne damlatacak kadar soğuk ne de kumaşınızı yakacak kadar sıcak olmasını engelliyor. Üzerinde sadece Açma/kapama tuşu bulunan Philips Akıllı Ütüler, 40 derecelik kazan açısı sayesinde bilek ağrısını önlüyor, kordon ve prizlerin saklandığı bölmesi sayesinde de estetik bir görünüm sunuyor. Philips Akıllı Ütü GC9245, 699,90TL’lik özel indirimli fiyatıyla satışta.

Annenizin hediyesi Philips Saç Şekillendirici, John Frieda ile daha özel!
Bakımlı ve sağlıklı saçları ile annenizin her zaman güzel görünmesini istiyorsanız ona, özel paketinde John Frieda şampuan hediyeli bir Philips Saç Şekillendirici armağan edebilirsiniz. Philips Care&Control Düzleştirici HP8343, Philips Care Thick&Long Hair HP8346, Philips Bukle Maşası CurlCeramik HP8602 ve Philips Bukle Maşası CurlControl HP8605; annenizin saçlarının güzelliğine güzellik katacak. Paketlerdeki John Frieda şampuanlar da, düzleştirici etkili ve bukle belirgenleştirici olmak üzere Philips Saç Şekillendiricileri ile uyumlu olarak annenizin saçlarına bakım yapacak.

Saçlar için iki kat daha fazla bakım sunan Philips Care&Control Düzleştirici HP8343, annenizin istediği düz saçlara sahip olmasını sağlarken bir yandan da saçlarını koruyor, elektriklenmesini önlüyor ve parlaklık için iyonik bakım yapıyor. Anneniz kalın telli ve uzun saçlara sahipse, Philips Care Thick&Long Hair HP8346 tam ona göre. Yüzde 40 daha geniş plakaları ve çıkarılabilir çift etkili tarağıyla kalın telli ve uzun saçları kolayca düzleştirmek için özel olarak tasarlanan Philips Care Thick&Long Hair HP8346, daha hızlı bakım sunuyor.

Annenizin saç bukleleri ile daha genç görünmesini istiyorsanız, ona Philips Bukle Maşası CurlCeramik HP8602 armağan etmelisiniz. Koruyucu seramik kaplamalara, 16mm çapa ve mükemmel şekillendirme sonuçları için 190 derece maksimum sıcaklığa sahip Philips Bukle Maşası CurlCeramik HP8602 ile canlı ve parlak bukleleri anneniz evde kendi kendine kolayca yapabilecek. Annenizin doğal görünümlü ve bakımlı buklelere sahip olması için de ona Philips Bukle Maşası CurlControl HP8605 hediye edebilirsiniz. Kolayca yönlendirilen ve doğal görünümlü bukleleri saça zarar vermeden ve saçların kurumasına neden olmadan sahip olmayı mümkün kılan Philips Bukle Maşası CurlControl HP8605, doğal görünüm için 25mm çapa, koruyucu seramik kaplamaya ve saça uygun ayarlanabilir sıcaklığa sahip.

Özel paketlerinde John Frieda hediyesi ile satışa sunulan Philips Saç Şekillendiriciler ile annenize güzel görünümlü saçlar armağan edin.

Philips Care&Control Düzleştirici HP8343: 139,90TL
Philips Care Thick&Long Hair HP8346: 169,90TL
Philips Bukle Maşası CurlCeramik HP8602: 84,90TL
Philips Bukle Maşası CurlControl HP8605: 104,90TL

Anneler Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT